BiH
0

Počinje distribucija magazina BHStudent

FENA
Besplatni magazin BHStudent od danas kreće u svoj pohod širom univerzitetskih gradova (Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Brčko, Mostar, Zenica, Bihać, Bijeljina, Istočno Sarajevo) u BiH, saopćeno je iz ovog magazina.

Distrubucija će se vršiti po studentskim domovima, univerzitetima i fakultetima, ali i po kafićima i drugim okupljalištima studenata.

BHStudent je novi magazin koji se obraća prvenstveno studentima obrađujući teme koje se njih direktno tiču.

  • S obzirom da biti student obično znači nemati previše novca, odlučili smo se da naš magazin bude besplatan. Osim toga, magazin karakteriše i mnoštvo korisnih i zanimljivih sadržaja, informacija, savjeta i preporuka, kako za one koji su tek upisali neku visokoškolsku ustanovu, tako i za apsolvente, istakla je Aleksandra Kuljanin, PR menadžer magazina BHStudnet.

Dodala je da će poseban fokus biti na uspostavljanju i stvaranju saradnje sa studentima, kojima će ovaj magazin biti prijatelj i saradnik u stvaranju boljeg sistema visokog obrazovanja u našoj zemlji i informisanja o pogodnostima koje studentima nude kompanije i oragnizacije. Pokrenuta je Facebook stranica (facebook.com/BHStudent), na kojoj će svi zainteresovani moći da se informišu o studentskim problemima, te da svojim prijedlozima utiču na kreiranje budućih sadržaja.