{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izašao drugi broj magazina "Bordo fan"

S
10.6.2011. u 21:33
0
6
Izašao drugi broj magazina "Bordo fan"
0
Izašao drugi broj magazina "Bordo fan"
Besplatni magazin "Bordo fan" ponovo je dostupan čitateljima. Naime, izašao je drugi broj koji donosi razmišljanja Irfana Redžepagića, najnovijeg člana Upravnog Odbora FK Sarajevo, te njegove (dugoročne) planove za bordo tim, u slučaju da ostane u Upravi tima sa Koševa.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Bordo fan" vam donosi pregled i učinak FK Sarajevo u UEFA-inim takmičenjima, a gost rubrike "U 16 metara sa..." je miljenik koševske publike kojeg bi svi rado vidjeli u bordo dresu - Alen Škoro. Photo rubrika FKSinfo.com nosi naslov "Na Sjeveru uvijek špica".

U magazinu upoznajte i mlade nade FK Sarajevo, a sistematsko rješenje za omladinski pogon bit će predstavljeno kroz kratku prezentaciju Akademije Fudbalskog Kluba Sarajevo - "Asim Ferhatović Hase", još jednog od projekata UBP1946.

Udruženje Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo (UNFKS) pripremilo je pregled zanimljivih gostovanja u inostranstvu, a nastavljamo i priču o prijateljstvu sa Ultrasima iz Dresdena.

Tu su i stalne rubrike Plus i minus mjeseca, novosti iz FK Sarajevo i iz Udruženja "Bordo Prijatelji 1946", Bordo kviz, Bordo dame, Ultras navijačke grupe, Asocijacija bordo klubova u svijetu, Bordo legende, Velike utakmice FK Sarajevo.

Podsjećamo da se "Bordo fan" distribuira potpuno besplatno članovima Udruženja Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo (UNFKS) i Udruženja "Bordo prijatelji 1946" (BP1946), te na lokacijama popularnim među navijačima FK Sarajevo u Sarajevu i širom Bosne i Hercegovine - koji izmiruju svoje obaveze prema Udruženjima, kada je u pitanju članstvo i preuzete obaveze!

Bordo fan tour nastavlja svoje putovanje, tako da će tokom juna još jedan od gradova BiH biti domaćin promocije drugog broja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: