Magazin navijača FKS
0

Uzmite svoj primjerak Bordo Fana uoči gradskog derbija

Sarajevo-x.com
Prvi broj biltena Udruženja "Bordo prijatelji 1946" - magazina navijača FK Sarajevo "Bordo Fan" - bit će dostupan netom prije najvećeg bosanskohercegovačkog derbija koji će u subotu, 07. maja 2011. godine na stadionu "Asim Ferhatović Hase" odigrati FK Sarajevo i FK Željezničar.
Saznajte koji su to plus i minus mjeseca, te flash vijesti iz Fudbalskog Kluba Sarajevo i Udruženja "Bordo prijatelji 1946". Vašoj pažnji svakako preporučujemo i intervju sa Kenanom Handžićem, najmlađim kapitenom prvog tima FK Sarajevo. Predstavljamo i sjajnu ekipu okupljenu oko web portala FKSinfo.com, bez kojih magazin ne bi bio to što jeste, kao i historijat nastanka i preporod najvatrenijih navijača - Hordi zla.

Šta je to Uprava bordo tima uradila za 100 dana svoje vladavine, i zašto Mirza Varešanović nije podnio neopozivu ostavku? Upoznajte se i sa novim nadama FK Sarajevo, kao i sa bordo damama koje (ni)su u sjeni naših prvotimaca. Prvi gost rubrike "U 16 metara sa..." je Almir Turković Zeka, a svoje znanje o timu sa Koševa testirajte kroz Bordo kviz kojeg smo pripremili za vas.

"Bordo Fan" je magazin džepnog formata namijenjen svim ljubiteljima i simpatizerima fudbala, ali prije svih navijačkoj populaciji Fudbalskog Kluba Sarajevo. Iskreno se nadamo da ćete prepoznati trud, ljubav i energiju koja je utkana u svaki pasus magazina kojeg potpisuju istinski fanovi i zaljubljenici u FK Sarajevo.

Tiraž magazina "Bordo Fan" iznosi 2.000 primjeraka, a značajna karakteristika je da se dijeli potpuno besplatno članovima Fudbalskog Kluba Sarajevo (FKS), članovima Udruženja Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo (UNFKS), članovima Udruženja "Bordo Prijatelji 1946“ (BP1946), tokom domaćih utakmica FK Sarajevo na stadionu Asim Ferhatović – Hase, te na lokacijama popularnim među navijačima Fudbalskog Kluba Sarajevo širom Bosne i Hercegovine, ali i inostranstva.