{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izlazi četvrti broj "Bordo fana"

S
7.9.2011. u 12:36
0
12
Izlazi četvrti broj "Bordo fana"
0
Izlazi četvrti broj "Bordo fana"
Do sredine septembra svim navijačima FK Sarajevo bit će dostupan četvrti broj magazina "Bordo Fan" u kojem Sedin Torlak, ponajbolji pojedinac ekipe Sarajeva i dobitnik prošlogodišnjeg priznanja navijača "Ismir Pintol", otkriva zašto je odlučio ostati na Koševu i ovu sezonu. Saznajte koje su to novosti vezane za FK Sarajevo, ali i Udruženje "Bordo Prijatelji 1946", te na čemu se radilo protekli period kako bi FK Sarajevo bio bolji, jači...
Upoznajte kadete i juniore FK Sarajevo, ali i prvi tim FK Sarajevo - a u asocijaciji bordo timova saznajte nešto više o Sparti iz Praga. U rubrici "mlade nade" predstavljeni su kadeti FK Sarajevo Alaedina Varatanovića, dok "u 16 metara" gostuje Damir Hadžić, ljubimac navijača tima sa Koševa.

VPročitajte i kolumnu "o ukletom avgustu", kao i nastavak priče o stadionu Koševu i njegovoj potencijalnoj (ne)planiranoj rekonstrukciji u skoroj budućnosti.

Nastavljena je i priča o novoj generaciji Hordi zla, prijateljstvu sa Ultrasima iz Dresdena, tu je i sadržaj o edukaciji navijače, ali i testovi znanja kroz Bordo kviz.

Za razliku od drugih, magazin navijača FK Sarajevo "Bordo fan" dijeli se besplatno članovima Udruženja Navijača FK Sarajevo (UNFKS) i Udruženja Bordo Prijatelji 1946 (UBP1946), dio tiraža namijenjen je i članovima FK Sarajevo, dok će svoje primjerke dobiti i navijači tima sa Koševa izvan Sarajeva.

Više detalja na www.bordofan.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni izborom selektora nogometne reprezentacije BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: