{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izašao novi broj magazina za studente

S
21.9.2011. u 14:39
0
0
Izašao novi broj magazina za studente
0
Izašao novi broj magazina za studente
Drugo izdanje magazina BH Student krenulo je u svoju distribuciju u Sarajevu, nakon čega slijede i drugi veći univerzitetski gradovi (Banjaluka, Mostar, Tuzla, Zenica, Bihać). Nakon ljetnje pauze i prvog broja, koje su studenti imali prilike da vide u mjesecu junu, septembarsko izdanje donosi niz zanimljivih tema i informacija.
"Veoma smo zadovoljni interesom koji su prema prvom izdanju magazina pokazali studenti, fakulteti ali i predstavnici medija koji su nam pružili nesebičnu podršku u pormociji ovog jedinstvenog projekta u našoj zemlji. I za ovaj broj smo se trudili da obradimo teme za koje vjerujemo da interesuju veliki broj studenata, ostaje nam samo da vidimo kako će naša vizija biti prihvaćena i ocjenjena i sa ovim drugim izdanjem", istakla je PR BH Studenta Aleksandra Kuljanin.

"Neke od tema koje su bile fokus u ovom izdanju su Bolonjski sistem u teoriji i praksi i Nostrifikacija inostranih diploma u BiH. Istraživali smo kretanje cijena postdiplomskih studija, a takođe i koliko studenata odustaje od studiranja. Na stranicama septembarskog izdanja nalaze se i korisne informacije, poput liste besplatnih web - resursa korisnih studentima. Tu je i nova rubrika Plus/Minus kojom ocjenjujemo pojedina dešavanja u našem visokoobrazovnom sistemu", istakli su autori magazina.

"Za sve one koji nisu imali ranije prilike da se upoznaju sa našim časopisom podsjećamo da je to besplatni magazin namijenjen studentima i njihovom životu. Distribušemo ga širom BiH, po većim univerzitetskim gradovima i trudimo se da budemo na što je moguće više mjesta. Za sve one kojima ipak promakne ovo print izdanje predlažemo da prelistaju naše online izdanje, a pozivamo i naše drage studente da nas prate putem Facebooka i Twittera", dodala je Kuljanin.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: