Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna se ni ko pije, ni ko placa.
Kad mi neko kaze "Nasa Drzava" puk'o bi od smjeha, ovo je samo blaga zelja za drzavom, moj Bosnjo moja zabludo
sredina septembra zarazenih dnevno 1000+ brzo ce te vi njih zatvoriti opet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ja roditelji jedva docekali da skrkaku djecu u skolu da budu rahat, vidjet cemo sta ce ovo donijeti. U martu kad je bilo dvoje zarazeno u BiH sve ste zatvorili sada po 500 ljudi bolesno svaki dan saljete djecu u skolu fuj
Pa glupane ko će djecu čuvati dok su roditelji na poslu?
@hakenpuc kakve veze roditelji imaju sa odlukom da se ide u skolu? Jesi li igdje u clanku procitao "roditelji odlucili"?
Kako je moguće da kad imamo više zaraženi otvaraju sve ?
Koji je plan ako se u skoli pojavi virus i dijete se zarazi? Cijeli razred ide u samoizolaciju? Porodica svakog ucenika ide u samoizolaciju? Koja je razlika porodicnog klastera i ne daj Boze klastera u razredu? Gdje su nam odgovori na ova pitanja?
Gdje se izgubi da "svi oni koji smatraju da je suludo slati prvacica u skolu s obzirom na epidem situaciju imaju pravo opredijeliti se za on line model"?!
Najmanje 41 škola u Berlinu prijavila je da su učenici i nastavnici zaraženi koronavirusom, dvije sedmice nakon što su škole ponovo otvorene u njemačkoj prijestonici. Na stotine učenika i nastavnika je u karantinu. Osnovne, srednje i trgovačke škole pogođene su epidemijom, pišu novine. U Berlinu ima 825 škola.
Sta ce onda biti kod nas..
riskiramo zdravlje nase djece!
Pa ti si trazi da se ide u skolu sta sad tu njake, svi ste vi traziki nastavu i sad bi kao da je nema jer se kao bojite za djecu, ovo je najvece s4anje sto pitaju nepismene roditelje.
U Bosni polaze 1.9 u Hercegovini 7.9, ocito samo nek je razlicito eto
Neka bude sretno školarci. Bice ABD sve OK.
Korona je skuhana u kucnoj rqdinosti, i niz komtroverznih i paradoksalnih odluka se donosi. Ko ce objasniti 8 godisnjem djetetu sintqgmu socijalna distanca?
BABO PA REKLI SU DA NECEMO IC!!!!!
Ne mogu da vjerujem kakvo ponašanje odgovornih. Roditelja koji ne mogu djeci ništa..Usli smo u mrak. O virusu toliko znaju samo nagađaju ništa konkretno da kažu a da to što su rekli ne poreknu sutra dan Kakva gomila neznalica
👍
Nek djeca stjecu imunitet,kao u svakoj normalnoj zemlji
Ko ide na svadbe, bazene ne znam, moja djeca ni ja, ne idemo.Oboje "hvata" trenutni online, a i da nije tako, sigurno ih ne bi poslala. Hrabrim roditeljima svaka čast, ali iskreno meni bi lično bio veći problem da mi djeca fasuju, nego ja, a tako bi trebalo biti svakom normalnom roditelju.
@atomskoskloniste , u pravu ste, neku noć mi dijete dobilo temperaturu, odmah panika, u tom momentu sve pada u vodu, i nastava i škola itd. kad je bolest u pitanju samo je to važno. Mozda će me neko popljuvati, al kad djeca ovu godinu ne bi išla nikako u školu....pa sta? sta znači jedna godina u životu, sve kad bi ponavljali gradivo iz predhodnog razreda???!!! Pa šta??? Da prođemo ovu godinu, da se sačuvamo a onda će biti lakše, vakcina....
Trebalo se još malo odgoditi ne bi niko propao zbog toga a bgm. rizik je velik.Ukoliko mi se djete zarazi Krivicu ostaceš krivih leđa
Bude li mi dijete se u skoli zarazilo tuzim ministarstvo, a ako moji roditelji obole odrat cu ih na sudu. Necu zaliti na advokata a nemojte ni vi. Znaju oni, a znamo i mi!
@naftalin podrzavam