Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"EU traži od BiH da se ove godine pozabavi ključnim reformama, prije svega izmjenom izbornog zakona. Tako, među ostalim, piše u dokumentu Europske službe za vanjsko djelovanje [...]. Tema je to koju Hrvatska intenzivno promiče, a koja je i navedena u hrvatskom non-paperu predanom u ožujku ove godine, a sada je postala i službena EU politika."
Padaš Komšiću nema te.
zna to i komšić, zato i osniva neku novu stranku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sastanak je već završen. doneseni su i zaključci. ali to je malo teže štivo za muslimane na uranku.
Nema veze, kad mogu Bosnje da glasuju iz St.Loisa i Malmöe, mozemo i mi iz Dublina
Uskoro će se stvoriti uvjeti da se Komšića bira i na parlamentarnim izborima a ne samo kao podvalu Hrvatima.Sad više neće biti nikome interesantan.Bice odbačen ko stara krpa.
Srbija ima utjecaj, Hrvatska, dajte još Crnoj Gori mjesta samo nek se nas u BiH ne pita ništa Svi drugi nek odlučuju
Hrvati su na Ustavnom sudu Bih glasali protiv konstituvnost a sada se toga drže ko pijan plota samo da bi razbili BiH
Kakvo društvo čuj Grčka,Mađarska, Slovenija i Hrvatska sve od zla oca od gore matere.
Jos nekakva Malter drzava
SDA je mislila napraviti sa Srbijom deal kao što je bio napravljen u delegaciji Muhameda Filipovića sa Slobodanom Miloševićem krajem 94. Ali samo što nije potpisao, jer velika je bila to autonomija na cijelom području BiH. Sad kad Srbija ima RS i neželi više Bošnjake, SDA nema plan. Tako da se ništa u zadnjih 25g nije napravilo. Na kraju će biti Konfederacija FBiH i Hrvatske kao što žele SAD. Iako i Hrvatska to neželi ali nekako će je natjerati.
@ArtiljerijaBosanska Pa šta... Danas može svako da živi gdje želi.
Ukoliko Bakir i SDA napreve od 100 grešaka i usvoji se Čovićev zakon da je on jedini Hrvat u BiH Bakir mora svakako otiči sa mjesta predsjednika SDA a bošnjaci nesmiju napraviti tu grešku po cijenu da BiH neide u EU .U međunarodnom pravu ni u dejtonskom sporazumu ta riječ nepostoji. Potrebno je pod hitno Tužiti ovu konstutivnost i to na Američkom sudu pravde jer je SAD tvorac Dejtona.
ne seri , ako ikad bude donesen novi izborni zakon gdje se nece ponavljati Sejdo Komsic slucaj. Covic je prpuhao svoje garant.
Sve ovo rezultat je nametanja Sejde Komšića Bajramovića
tako je . Samo prave veci belaj mali turci
gooUser1566482393* turska ti je krv u venama , kipile tursko.
Sretno Hrvatska. Veliki pozdrav nasoj dragoj hrvatskoj braći u BIH. 🇭🇷🙏🇻🇦❤🇪🇺
odavno ja govorim ovde da je broj 3 neminovan, Bake i Komso mogu samo da klepecu usesima kao i za sve ostalo. U suprotnom drzava ostaje u potpunoj blokadi a ne bih iskljucio ni sankcije EU prema svima koji remete i ometaju uspostavljanje broja 3. Bake i Komso odmah da potpisu pa da krenemo dalje..mnogo je posla pred nama
Ako budete vi tako nastvaili ima da se udruzimo sa srbima , sto smo trebali uraditi prosli put, pa da Bosna sa Srbijom bude do Zadra. Gdje su bile istoriske granice.
@Yugo prike moj ja nisam hrvat, pogresio si
I sta kazu na kraju, kakvi su zaključci?
Kako niko ne konta...HR je u EU i NATO....pa koliko god bila vazna. Al za EU je vazna iz mnogo razloga...inace nit bi bila u EU nit NATO. ZNACI ima zastitu. Vucko je diktator, kolko god se koprcao i predstavljao kao mirovnik...MZ zna sve o njemu prije neg je pristupio SNSu. Pa sta vam je zar stvarno mislite da se pita Milanovic, Vucic, Bakir, Covic, DOOODDDIIIK. To se za 2 dana razjebe samo ako hoce tj. kad bude vrijeme.
U dokumentu Europske službe za vanjsko djelovanje o pojačanom angažmanu EU na zapadnom Balkanu, u koji smo imali uvid, ugrađene su teme i stajališta Hrvatske, koja će izlaganjem ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana i otvoriti današnji sastanak.
@gudin vidim samo strasne mrzitelje Bosne i Hercegovine i zelju za otimanjem tudje zemlje.
"Posljednjih mjeseci uložio sam vrijeme i energiju da podržim Bosnu i Hercegovinu na putu reformi i pristupanja EU. Vlasti BiH sada trebaju pokazati državama članicama EU da mogu ispuniti ovaj važan plan", zaključio je Borrell. 😂😂😂 HAHAHAHA...
BiH = Bosna i Hrvatska, dvije samostalne drzave, granica Drina. NATO vjezba simulira na manjači zauzimanje Srbije... nema kakvih obiljezja i vojski nece biti na tlu Srbije u buducnosti... NATO pojacao prisustvo Hrvatskih snaga na Kosovu, a u BiH zajedno sa Jenkijima kod Banja Luke 🇧🇦🇺🇸🇦🇱🇭🇷. Sta kaze Dodik 🤣