Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Covic je isto čepić za guzicu nema kome se ne uvlaci...😂
@VelikaBH Samir ruskih marioneta u BiH.
@VelikaBH Jedino ne može Bakiru, Sejdo zakrčio ulaz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Priznati genocid, tekst za himnu, Nani Fati vratiti zemlju, promjeniti 9 januar na odgovarajući datum, poštovati dan državnosti pa onda tražiti da ode OHR i strane sudije
Stranci su napravili dar-mar u bivšoj nam dragoj Jugi, a prave ga i dalje, samo je najžalosnije što se bez njih ovdje ne može pomjeriti na bolje...(n a gadno je da ne može biti gadnije)
okupili se mali Rusi da isporuce BiH Rusija da postavi rakete i da im luka Ploce bude odmaraliste za podmornice, ne znam zasto Amerika i EU ne reaguju
Zločinci i rušitelji BiH na jednom mjestu, a glupi Bošnjo i dalje sa glavom u pijesku dok ne zapuca 😉
Dok je na snazi dejtonski ustav,bit će strane sudije i visoki predstavnik
Bosnje, hocel vam biti konacno jasno ko vam je neprijatelj, ili ce te cekat opet svoj vlastitit pokolj
Samo kompromis. Ukloniti strane sudije a domace angazovati reciprocno po zadnjem popisu u BiH.
Može novi zakon bez stranih sudija u paketu sa zakonom o ukidanju entiteskog glasanja.Bujrum.
Ustavni sud ima 9 članova, po dva člana iz svakog naroda plus tri "nezavisne" strane sudije. Sve odluke se donose preglasavanjem - to jest Ustavni sud je napravljen da stvara krizu po narudžbi. I vi Bošnjaci više shvatite da ako hoćete tu ravnopravnu multi kulti državu, dogovorite se sa druga dva naroda, napravite zajednički stav. Nemojte da uz pomoć nekih korumpiranih stranih birokrata pravite probleme non stop.
Drzava je vlasnik svega a vi sto rusite drzavu pikusajte postovati zakone i ustav ove zemlje.
Tudan mosevic i Karadjordjevo su mala maca za ova dva lika ... oni kao da su na normi .. dogovor kako sta blokirati i sta dalje, kako da posvadjaju stranke u sarajevu i da vladaju kao do sada ...
Čović zna ali se inati, nema ništa od izbornog zakona od trećeg entiteta i nikad neće HTZ neprijatelj u predsjedništvo!Idi u Knin i popuni prazninu Čoviću!!
Kada se nesto dogovaraju Dodik i Covic i ako se to potpisuje onda se Covic potpise na cirilici
Ako su zagovornici Dejtona, ando ne znam o cemu pricaju. Ako se promijeni jedno slovo, onda pada cijeli Dejton-a kunu se da je to nepromjenjiva kategorija
Ovo je samo predstava za siroko pucanstvo, i balvane koji misle da ova druzina moze nesto uraditi u vezi ovoga. Sve ovo samo podsjeca na svima dobro poznati sastanak Karadzica i Bobana u Gracu u Austriji u maju 1992. god.
Djaba su se svi neprijatelji BiH skupili na ovam sastance, jer bosnjaci imaju najmanje 20 clanova u predstavnickog doma Parlamentarne skupstine BiH od ukupno 42 clana ovog doma. Premao vazecem Poslovniku o radu ovoga doma, ako protiv jednog prijedloga glasa najmanje 5 clanova ovoga doma iz jednog entiteta, taj prijedlog se ne smatra prihvacenim.
Nista cudno, sastali se ovi likovi sa astronoskim platama da dokusure BiH. To su vase puste zelje!