Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demokratska stranka kao stranka nema perspektivu i biljezi stalni pad na posljednja 3 izbora. Sva igra se svodi oko Zeljka i njegovo angazmana u predsjednistvo i zato samo stranka formalno i postoji
Sejdina stranka ima 500 clanova i 500 glasaca na lokalnim i opcim izborima, a Sejdo za clana Predsjednistva dobije preko 200 000 Bosnjaka. Eto kakvu gradjansku drzavu zele Bosnje.
Kakve veze ima ko su mu roditelji? Činjenica je da je uzeo stolicu u Predsjedništvu iz reda hrvatskog naroda glasovima Bošnjaka. Zaziva građanstvo, nikad se nije udostojio otići u Hercegovinu pitati treba li vam šta. Otplaćuje kredit prosipanjem demagogije, a poslje radnog vremena kafanica,laganica. To mu je sav doseg.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jaka stranka,vise nemaju uticaja ni u mjesnoj zajednici
Kongres haha, koji kongres
Samo naprijed Komsicu, Hrvati te trebaju ❤🇭🇷
stranka uhljupa i neostvarenih ljudi,postoji samo zbog S E J D E !!!
komsic jedini normalni na bih politickoj sceni
Demografski Fajront
Bravo !!!
Ja se uclanio preko online posle tri god me ljudi nazvali ,neka reko hvala
Koji ovo privilegovani hotel za manifestacije
Graditi gradjansku BiH sa SDA je zapravo izdaja i dozvola etno-nacionalistima da je guse i razvlace pamet i energiju.....uniste iznutra
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Sprčili te kantoni.
Kongres uhljeba, neznalica i guzolizaca
Kako god, bolji su od HDZ i lopvova Covica.
sve neke starudije upm ima li iko mladji izaboga
sta ima iko od ovog kongessa osim sto vi kradete 20 godina sta
Je li u jednoj stranci bila prpmjena na vrhu a da predsjednik nije umro
Stranka za BiH , treči presjednik a Haris još živ
tako je precjedniće, samo za gradzansku