Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se ne bude više mijenjalo vrijeme na ljetno podešavanje, uvijek ćemo imati zimsko računanje vremena, što znači da nećemo više imati zalaske Sunca u 8 ili 9 9preko ljeta nego uvijek u 7 ili 8... Bosna treba biti protiv ovoga kao drzava, dosta smo se njima prilagođavali, nek se oni malo nama prilagođavaju..
U rs genocidistanskom entitetu gdje djikani obitavaju vecinom, treba vratiti sat na 2 sata ranije. jer to pleme ionako kasni u razvoju za federalni dio Bosne i Hercegovinem
Pickp
Evo me u Skenderiji. Pomerio se sat u koliko sati hodza peva.
pomjerio sat s jednog zida na drugi 😂
Hajte vratite vrijeme unazad za jedno trideset godina.....
Ustanes u 11 a ono tek 10 ljepota
@saudijskaarabija mrak pao, kad ono 16 h, divota.
Još samo fali da Federacija stavi na zimsko, a RS prebaci na ljetno vrijeme.
Tako ce dzikani i uradit samo da im ne bude isto ko kod nas :D
😂😂😂😂 oplaka
Kako god ljudi, ista sranja nas čekaju bilo sat gore ili doleee :)
Mmuuuu