Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu momak bio narkoman i lopov. Ok sve ali brate ako nesto nije u redu i ako su krivi treba ih procesuirati. Pravda treba biti ista za sve bez obzira ko je i sta je.
To je sva poenta. Svi se moraju pridrzavati zakona, a oni koji se ne pridrzavaju, treba da se kaznjavaju po zakonu. Sve mimo toga je kriminal i zlocin!
poceli ko crnci po americi uvijek policija kriva
Ljudi, glasajte za bilo koga drugog samo ne za SDA. Toliko su nam korumpirali sve institucije da nije moguće normalno živjeti. Pometimo ih!!!
Ti botu da pratiš i čitaš šta se dešava po gradu i da si pročitao bilo šta u vezi Memića i tužilaštva, da si pročitao bilo šta o postavljanju GPS uređaja, Tadičkama, Čamparama, Kajmakovićkama i sličnima, ti bi znao da je NIP stvorio vojsku koja će tebe sutra tući botino ona tupa. Da je SDA željela ubijati, davno bi ubijali.
Policajce osuditi po 15 godina i cao. Previse su se osilili
Stradao tokom policijske potjete ? Pa možda je krajnji rezultat jedan kriminalac manje a to je dobar rezultat..
Ako je stvarno ovako kako Pećanin kaže (a veliko je pitanje jer on laže kad zine) i ako je vještak zaista ustanovio da je momak podlegao kao posljedica premlaćivanja, onda je ovo MNOGO ozbiljniji slučaj od slučaja "Memić" jer je ovdje policija direktni počinilac ubistva, ali teško da će političari osladiti brk od ovaj slučaj kao od Memića, pa se ni tužioci Pašić, Čavka i Čampara ne čine zainteresovanima.
Ne trošiti vrijeme i novac , dozivotna robija i oduzimanje imovine
Prebili ga na mrtvo… i Vrabci na grani znaju ali et … šta ima još novo u Begovatu ?
Nek odgovara svak za svoje, ali na sta dobedose da napadne policajca i policajac se ne smije braniti.. sta cemo onda sutra mi moliti da nas ne diraju i ne kradu nam fuj.
Ovo je precrtan slucaj George Floyda u Americi.Zao mi policajaca
Klix ugledaj se na ostale portale, dvojica su optužena za smrt, treći je za lakše tjelesne akademiku Koziću.
Neka pravda izadze na djelo ali eto nez sto je bjezo lik
Nisam dovoljno upoznat s činjenicama da bih komentarisao.
Nakon što je policijski službenik Kemal Hrvo sustigao Enesa Kozića od kojeg je, prije nego što ga je stavio pod kontrolu zadobio povrede, istog savladao i nanio mu lake tjelesne povrede. Je li se neko šprda sa nama, da Hrvi sude za ovo? Ha ha ha.. napuštaj sine MUP vidiš je ovo otišlo u pm.
A šta si ti Pećanine to danas mislio reći? Kao advokat znaš, ili barem se nadam da znaš, da se oštećeni prema Zakonu o krivičnom postupku pita samo o imovinskopravnom zahtjevu i da li se priključuje gonjenju. Ova priča sa tim nema veze nikakve.
Gdje nam je ministar Katica?
Momak je bio narkoman i lopov koji je ojadu zabavio cijelu mahalu. Policija kad uhapsi ovakvog lika onda ga puste jer je narkoman i on sutra opet isto. Narod i građani dozivaji Titinu policiju koja je ovakve od bubrega rastavljala- kad policajci prebiju lika koji ih ugrozi i napadne onda su krivi radi prekomjerne sile. Podrška policiji
Dovoljno je bježao ! Zašto! Normalni ljudi ne bježe . Ako su policajci šta zgriješili suditi im ali porediti "ovog" sa Dženanom ....
Zašto ovaj slicaj poredite sa Memicem? Za razliku od Dženana ovaj momak i njegovi prijatelji su iz dana u dan zlostavljali građane Starog Grada... Ovdje je uzrocno posljedicna radnja...treba nekad i zaštiti hrabre policajce a ne uvijek njih kritikovati jer i ti policajci gube interes da sutra zastite neciji zivot nego ce se samo sklonit i pustiti da nas kriminalci zlostavljaju... njima plata svakako ide..