Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ti je reć' biti moralna vertikala nije lahko😂
Sto je najgore, Fu-do ovdje nije kriv 😁 Ovo je pokusaj zenicke SDA da se oceni Kasumovic, naravno jer ih je upropastio zadnjih par izbornih ciklusa i oteo iz ruku ono sto su oni pljackali. Evo vidit cemo presudu.
PDA...na crnoj listi..Kasumovic na sudu... to je ta koalicija koja treba da vlada sa Trojanerima .
Šta vam je uradio za grad u dva mandata pa opet za njega navijati glupi Zeničani
Šta vam je uradio za grad u dva mandata pa opet za njega navijati glupi Zeničani
Fudi se sudi, Mevlin Mirsad na crnoj listi, to ne smeta Nikšiću kad treba fotelje podijeliti.
Fudo, Fudo, naprijed Fudo!!!!Živio nam i zdrav bio sto i jednu godinu!!!!!!!
Sramno je sta se radi ovom covjeku i velikom patrioti, samo zato sto je imao mu.. i snage da se suprotstavi zloj hobotnici.
Ode Fuljdo u mornare, a sanjao je dvore, konje vrane, Mersiju na KCUS-u, sanjao je da je Bake licno, da ga voli i raja kojoj nije asfaltirao ulicu u selu. Sve su odnijeli valovi, morska pjena i nemani iz dubina. Kad izadje jednog dana Fudo, Zenica ce biti izgradjena ko Real Madrid.
Sve i jedan kriminalac pljuje na sda nista nije bolji da hoce stranci jos stisnuti sudstvo reformu da naprave svi bi na robiju isli puno ste se osilili mislite da vam je Bosna babovina.
ja ne znam šta ovi Zeničani vide u njemu..nisu oni normalni
Fudo, Kuko, Dino, Nerko, Forto... gledaj koalicije majketi
Prava i ne korumpirana snaga!!!
Pazi ovo sude mu što je zahebao SDA tajkune da uzmu budi zasto autobusku stanicu vec je upisao na gradjane Zenice...
Druze, znas li ti kome je on dao na koristenje stanicu? Neces vjerovati, ali upravo covjeku kojeg nazivate SDA tajkunom. I odsad glasam za Fudu, iz nekog inata, da nas jase momacki kad nam je vec dupe pametnije od glave.
stari lopinaš
KrOOOLJ ode u prdekanu, ja sam pošten sve su mi ovo naštimali
Malo sjutra Jabo!!!! Malo sjutra moj Jablane!!!! ☺️
Sve lopov do lopova
Zenica je i prije bila kasaba.Kako dodje Fudo posta selendra.U 10 sati uvece grad pust,nikakva desavanja.Fudo je dosta loseg uradio urbanom dijelu grada.Kada mu se prigovori za sve je kriva SDa,montirani procesi,a Fudo sesta godina kako vedri i oblaci Zenicu.
jada i sudnice, pa zar nisu mogli nesto bolje sklepati, peosjecna ucionica u osnovnoj skoli bolje izgleda