Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenica i Sarajevo bi pocetkom novembra trebali biti okićeni, da se malo razbije to sivilo i tama, da se tmurna slika grada malo promijeni.
Multikulti Zenica! Ima li išta za Božić?
Sijaj dzamahirijo moja!
zali Boze novca
60 hiljada maraka, za sta?
Izvana gladac, iznutra jadac. Neka svijetli što svijetliti mora!
@fbUser1573943864 Pa neka svijetli, da necemo mozda docekati Novu uz tuzan i raspusten grad i da mladi moraju ici u druge gradove jer im njihov ne zna prirediti dobar docek? Ili trebamo vratiti onog magarca kojeg su nam donosili svake godine dok je djikanska SDA bila tu u 21. Stoljecu?
Maskiranje realnog stanja u državi...
Aman jeste smorili, svaki normalan gradjanin voli kada mu se grad i drzava ukrasavaju, pa neka je to i povrsno. Neko ko dodje kao turista iz druge zemlje u Bosnu nece znat za stanje ovdje, vec ce mu se svidjeti atmosfera. Tako je i u Evropi svugdje, niti jedna zemlja nije idealna i ima svoje mane. Barem nismo postali kao Svedska, da Advent zabranjuju i osiguravaju zbog nezadovoljstva migranata.. .
Kako su nam podmetnuli ovo smeće pod internacionalni,pa i Bošnjak objeručke prihvatio sve njihovo,narod se vec navikao na ovo ,malo ko se i protivi a ovo nije od nas.
Kako ih nije sramota tolike pare a koliko ih je gladno i boso i sa malim plaćama, uostalom sad nije muslimanska nova godina
Zemljotres u najavi
All ah Ek ber BUUUUUUM
@TerminatorMuja, pazi da te tata Mujo ne cuje sta pricas.