Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đaba kupujete trole i tramvaje, gradite pruge i mreže kad papci ne odustaju od auta ko da su se rodili u njima...
Kad bude jeftinije trolom, ja cu prvi poceti koristiti. U Njemackoj je cijena prevoza smijesna u odnosu na primanja. A kod nas bukvalno osjetis na budzetu kad kupis mjesecnu.
@gooUser1709131876 Ma ne moras ti samoincijativno odustati vec ce ti biti zabranjeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo ministre!!!
Jos nisu zavrsiti Trensverzalu..kad sad malo zakrce do Vogosce ..sa trolejbusima..ima da nastane kolaps...al to nije vazno..se slikati Faliti tudjim parama Gloginje mlatiti..bez pokazivanja ugovora..Steta gdje su ugovori ili ces prvo SIPi pokazivati...ili ide neki zakon neka prodaja IZDAJA..iz Bakinaca.!?
Ja samo ne znam ko će vraćat ove sične zajmove kod evropskih banaka i čuda,lako se zadužit treba to vratit.Ima li ošta od vlastitih sredstava ili je sve zajam.Odosmo mi lagano u bankrot osjetićemo mi trojku kad tad
Pusti nam bolan nove tramvaje, mani se Fadilove price tu su samo ih vi ne vidite!!! Sta ih testirate toliko, il ste vi nesposobni, ili su oni neadekvatni, nesto nam lazete!!!
Vidi ovih izdajnika trojke sta rade, sramota, jelde Zahiragicu?
Nemojte sada molim vas guzve su ogromne ionako...sacekajte dijasporu.
To je promasaj ako ce se samo gradjani KS voziti trolejbusom a uposleni motorizovani uhljebi iz okolnih mjesta vlastitim autima nastaviti trovati sarajevski zrak i stvarati saobracajne kolapse. Dakle prioritetna izgradnja parkinga PARK & RIDE pa onda sve ostalo.
Jos nisu zavrsiti Trensverzalu..kad sad malo zakrce do Vogosce ..sa trolejbusima..ima da nastane kolaps...al to nije vazno..se slikati Faliti tudjim parama Gloginje mlatiti..bez pokazivanja ugovora..Steta gdje su ugovori ili ces prvo SIPi pokazivati...ili ide neki zakon neka prodaja IZDAJA..iz Bakinaca.!?
ubi šteta nogama posao. bravo
S obzirom da se izgradilo dosta novih zgrada,samim tim i vise je stanovnika.A kada vlasnici automobila krenu prema gradu i iz grada ,nastace guzve.Ali ako postoje trolejbusi,djaci ,studenti i radnici ce svakako koristiti ovaj prevoz.Oni koji i do granapa moraju automobilom ce moci koristiti ovaj vid prevoza.Uz poskupljenje struje mozemo li vec ove godine ocekivati skuplje karte.Samo pitam.
Jos nisu zavrsiti Trensverzalu..kad sad malo zakrce do Vogosce ..sa trolejbusima..ima da nastane kolaps...al to nije vazno..se slikati Faliti tudjim parama Gloginje mlatiti..bez pokazivanja ugovora..Steta gdje su ugovori ili ces prvo SIPi pokazivati...ili ide neki zakon neka prodaja ITDAJA..iz Bakinaca.!?
S obzirom koliko kasne sa ovim planom iskreno se nadam da se zaista krenulo u obnovu i pustanje ove linije te da ovo nije samo jos jedna medijska podvala.
Sad kad trola stsne , pa kad se zaguzva putovat ce se 2h do vogosce
Trola tek ima smisla nakon završetka 1. transferzale kako bi prevozili putnike između Vogošće i Koševa, a na ekološki fol.
Ako misle da rade brzo kao prugu za Hrasnicu onda je bolje da i ne pocinju radove jer od radova za prugu do sad su uradili za dvije lijehe luka ali je projekat poskupio za ni manje ni vise 10 miliona za radive koji nisu ni poceli