Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan radi, dva u pripremi a osam ih gleda. Kapitalizam na bošnjački način.
Moralna podrška.
@tvrdokornamrlja Ne, mjere učinak i produktivnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dino fata pokemone ....
Realno stanje bh. društva na jednoj slici. Povlašteni i potlaćeni. Dok jedni istinski rade za 500 KM, drugi ne rade ništa, a imaju basnoslovne cifre.
BLAGO JE TI GA NAMA ! Rumeni Efndić ubrzano dovršava stanove za 40 000 novih građana Sarajeva !! Nisu učestvovali u izgradnji i samodoprinosu za vodovod koji je projektiran ali plaćaju BAkijama i džematske pristojbe a to je bitno za ovu vlast ! Šta je ba komunisti nemate vode naveče u Sarajevu? PA KRIV VAŠ AGRESOR, jer je zatvorio vodovod :))))))
ha ha iskopali rupu njih 10 gleda a pored njih spojnica plasticna od pola cola, majko moja i to je rekonstrukcija
gdje je taj Principov most
Hahaha... Executive manager, markteting manager, PR manager, logistics manager... ...i Mujo sa lopatom u rupi.
...da nije samo tako u Bosni, evo i njemačke verzije: http://goo.gl/axqG4e
Konaković iskopao rupu pred izbore i misli da je narod glup. U stvari, narod i jeste glup.
Konaković zno da narod zno. Svi znoju. Pametan norod. Volim logiku, nema većeg crnjaka.
vidiš onu petoricu oko dine? e to su klasični primjeri stranačkih uhljeba. natakne ih stranka na drzavnu sisu a oni nit šta radi nit iko od njih ima koristi (osim stranke za koju , zajedno sa familijom, glasaju). e to se zove karcinom drzave koji doslovno jede ovu nakaradu. sto nedavno onaj rece "to su paraziti koji se nakace i izjedaju tijelo dok tijelo ne umre, iako sa smrću tijela i oni umiru. a previše su podli da o tome razmišljaju"
Nije korist za stranku tih par glasova, već stotine hiljada maraka koje se svake godine izvuku iz budžeta kantona a po naredbi šefa stranke, i tu apsolutno nema nikakve razlike među strankama u vlasti.
Jedna manja predizborna, samo sto je problem da ima obicna raja vjeruje. Sta bi Dino od krivicnih projava u Vodovodu, nisi nikad imena objavio, mora da ima tetica i amidzica iz SDA-SBB lopovske koalicije.
Ovaj u kanalu je na određeno a ovi što gledaju su štela :)
Taj nije, garantujem na odredjeno,i ne tako malu platu ima.Firma Mibral je jedna od svijetlih primjera dobre firme u ovoj drzavi.
eto ga ... sarajevo će ipak imati vode ... u 21. vijeku ... i neka samo neko kaže da nema napretka ... bravo neimali sda
*neimari :-)))
gledaj elite booosnjoocke konjske gloove sve muslimani na bootorije nooordo zno
tako jeeeee brat moj lijepi, norod zno
@F.E.A.R. buraz vidi im gloova ne trebaju im uopste masine mogu kopati i do 10m
Hairli !
Desetorica gledaju a jedan čovjek radi...i tako svuda po BiH
Predizborna,neka, da hoce i ove rupe na cestama malo pokrpiti,razvalismo ovo malo auta,valjda ce se neko sjetiti da bi i kriminal trebalo svesti na nulu,ukloniti pse lutalice sa ulica,eliminisati korupciju,zaustaviti nasrtaje na privatnu i drzavnu imovinu,eliminisati rad na crno i sivu ekonomiju,jos uvijek se kradu i pale auta,privredni subjekti ne placaju obaveze na plate zaposlenih prema piu i zdravstvu.Agenda vam je suplja prica kao i sve ostalo,popisam se na kriminaliziranu vlast i na agendu
dobra vijest svakako ali sto bas u sred ljetne sezone???? a joj mene.... pa izborna je godina :-)