Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i vrijeme je da im ukrasite ulaz u zgradu, toliko su dobra i napretka donijeli svom narodu...trebalo bi ga pozlatiti?!?!!?! :) :)
samo tri automobila za tri predsjednika i ovo malo plocnika kosta blizu milion km da samo znate koliko bi se s tim novcem moglo spasiti zivota djece za koju nema novca za operacije i terapije
he8em li vam majku, sta fali ovim pločnicima
Plocnici su najvazniji,nisu odavno mijenjali...
molim vas da se to uradi kako valja,,nemoj da nam ta troglava mafija slucajno nonice svoje povrijedi,onda smo tek najebali,,valja ih placati ko prave pse,,,
kad vidim ove radnike sa rukama u džepu...
„Es hydrotechich“ WOT?
članovima predsjedništva dati lopate u ruke nek lopataju...
OKo crkve na Marijin dvoru nasi vrli neimari su stavili žute ivičnjake i asfalt, dno dna
ove nase vlasti kao proljece,imaju vjesnike,proljece,nagovjestavaju visibabe,ljubicice i jagorcevina,izbore nagovjestavaj,krpljenjem rupa,plocnika,rekonstrukcijom vodovoda,uklanjanjem paseka itd,itd.
Majke mi moramo revitalizovati ovaj građevinski turizam. Dođe raja i gleda uživo kako se onomad radilo, bez zaštitne opreme, cigara u ustima, na guzici pucija, bez plana i ležerno.