Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DEMONkracija je po definiciji vladavina naroda - iliti anarhija - glede ,,psihologije stada\'\' - DIKTATURA je jedini oblik vladavine koji se moze obracunati sa anarhijom.
Ha pa sta ako je zboden, sta hocete grad bez ubistava. Nema toga jarani moji.
Nece li Bog dati da smire ove podivljale,usijane glave.Da malo samanje stranice crne hronike,koja je svaki dan punija cakijasima,drogerasima i lokalnim serifima!!!
de ako neko moze da mi objasni kakve veze ima bejzbol palica i sto je oduzimaju. Ja imam dvije u kolima i rukavicu i loptice i bas me interesuje po kojem zakonu bi mi to oduzeli. To je sport ko i svaki drugi a ne oduzimaju motiku il trnokop kad nadju koda se time ne moze udarit
ma daj boni ovo je strahota...zboden momak u centru sarajeva strasno..
Ma počeli ste vi govno....................
Nije dignuta prasina zato sto je bosnjo, sigurno.Inace bosnjo vise cijeni druge od sebe pa ga ni drugi ne cijene prema tome bosnjo je samo stvoren za odstrijela .
MISLIM DA BI SE I OKO OVG ZBODENOG MOMKA TREBALA DIGNUTI MEDIJSKA PRASINA , A NE SAMO KAD SU NEKI SLUCAJEVI U PITANJU ..
Dobro vam ide! Sinoc je momak izboden u centru.