Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bila GRESKA ZZO a ne izvodjaca/stamparije kako su se iz ZZO vadili i prali odgovornost sa sebe!!! Zasto ZZO direktor i drugi odgovorni za ovaj projekt ne odgovaraju za DESETINE HILJADA KM BACENIH U VODU???
@silent_bob Jesu u vodu jer se silne hiljade pogresno odstampanih kartica mogu samo BACITI - pare su potrosene i kartice napravljene. Naravno, kriminalni ZZO je sigurno tajno ponovo platio izvodjacu za izradu novih, u sto je ne sumnjam opet uracunat i procenat za profit stamparije... STOKA KRIMINALNA i narod koji poput ovaca samo BLEJI! bheeeeeeeeeeeeeeeeeee
@ser_oliver To ne znaci da treba biti letargican pa aminovati svaki novi ucinjeni KRIMINAL!
HVALA!! Hrvatskom saboru na obilježavanju 22. godišnjice genocida u Srebrenici
Više od 500 događaja će biti organizirano širom Velike Britanije od 9. do 16. jula u Sedmici sjećanja na Srebrenicu.
Kriminal Samir Turkovic direktor ZZO KS OGROMAN! Ne dozvoljava nadzornom odboru da uradi reviziju .Krade zajedno sa Konkovicem milioneee,zaposljava onog idiota iz studenata preko stele bez konkursa ...kupljena opozicija i mediji šute !!!
Samir Turkovic direktor ZZO je Sandżaklija i ne zna bas kao i njegov Rogatički šef Dino Konakovic kako izgleda grb Sarajeva :)
Bože đe ja živim.... 😢😏
Mikroprocesor na čipu?
Pa zar je moguce, cak 20.000 pogresno odštampanih... koji glupani!
Moguce i izvjesno kad sistematski "demokrate" od kraja 1980-ih zaposljavaju PODOBNE umjesto sposobnih!
Pa zar je moguce, cak 20.000 pogresno odštampanih... koji glupani!
eto čim se bave sarajevski uhljebi dok iz ostalih kantona isisavaju ljudima pare od mukotrpnog rada. samo treba donijeti zakon o većoj kantonalnoj neovisnosti. gdje god je centralizam bio na snazi države su propale. počevši od ex yu i beograda, pa na dalje.
http://ba.n1info.com/a173268/Vijesti/Vijesti/Incident-na-protestu-u-Neumu.html
http://ba.n1info.com/a173268/Vijesti/Vijesti/Incident-na-protestu-u-Neumu.html
Pranje para!!!
cuj hrvati osudjuju srebrenicu... pa daj da nam objasne Ahmice.. hajde klixovci otvorite nam komentare