Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unisti Bosnjo sve. Rijeke, sume, zemlju, vodu za pice, zrak ili vazduh, tvrdjavu, historiju, sadasnjost, buducnost.... Bjezte iz ove zemlje gdje znate i umijete
jedno se pravi a hiljudu drogog se unisti
Vlada FBiH je duzna da se pozabavi ocuvanjem spomenika. Jedino Turska ako nam posalje novca za obnovu tvrdjava iz njihovog vremena, kao sto su obnovili most u Konjicu, javno kupatilo na Bistriku u Sarajevu, kao sto su obnavljali i druge objekte.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisu je uspjeli srušit Turci, ali hoće oni s njihovim imenima 6 stoljeća poslije
@embeg Ti pojma nemaš, nije je uspio osvojiti Eugen Savojski u povratku poslije paljevine Sarajeva, zato što je procijenio da je jaka utvrda a njemu se žurilo da što prije pređe Savu u povratku poslije pohoda i palenja Bosne.
Ma jebi stručnjake SDA je rekla mere vonje izglasali sad skupljajte kamenje
Da su je Turci napravili popravili bi je zelembaci.
I sad ce tvrdjava i brdo zatrpati tunel i onda hajd mujo kopaj i busi opet. To samo kod nas ima da pravi tunel iznad tvrdjave ili stambenog komplexa. O klizistima da ne govorim...
Ma sta mi znamo sta je istorisko nasljedje i cemu ono sluzi
ODAKLE NAMA STRUCNJACI ZA TAKVE PROJEKTE.. NA NASE ZALJENJE ONI NAM UNISTISE SVE STO JE IOLE VRIJEDNO SA SVOJIM ZNANJEM..
Talijani kompletnu tarsu autoputa pomjerili kad su naišli na Pompeje prilikom radova, a ovi mlate li mlate.
Sačuvali je osmanlije, sačuvali je partizani, doš'o patriJota krkan i počeo mlatiti čekićem i živo mu se 'ebe za nju, jer to je ipak "hrpa kamenja".
Zna li uvoj zemlji ilo ista,ili su svii pametni otisli odavde!?
@Poppaj-ovo malo pametnih sto je ostalo mlate praznu slamu po klix-u
ma urusava nam se i drzava,
STRUČNJACI ? To je KORUMPIRANA SDA BANDA.
šteta
Nema veze...
Gdje je patriota do patriote tu kamen na kamenu ne moze ostati!
Zna li neko zasto nikad admin klix foruma da mi odobri novi account za registraciju?
@debolanakaunt, pitaj bulevara, on je u tome iskusan, taj do sada preko 700 profila napravio, ili drynskog.
Obustavljajte radove i izvrsite prvo sanirsnje posljedica i kako dalje. Stop