Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fala Bogu da i ovdje ima pametnih ljudi.Tare je car i da je imao vremena pocijepo bi bagru ko mokre novine.E ali njima ne valja neko pošten.Pozdrav za Pipu.ono bundes je liga.
Nije moment da se smijeni ministar u aktuelnoj politickoj situaciji,ovo nesto jako sumnjivo! Uz tebe smo Sadovicu! BiH4EVER!
Ode her Flik.
SDA je skup diletanata. Pa, neće valjda smijeniti najuspješnijeg ministra, kome je i Mirel odao priznanje. Zar Tihić nije rekao da je ozbiljan i dorastao funkciji koju obavlja. Nek sad pokaže da ima m..., a ne da se p.... povlači pred Amerima. Kakav Kebo, kakva Bisera, šta su to do sad uradili, po čemu ih ljudi pamte? Tužno je da Avaz, RTRS i FTV rade na istom projektu rušenja. Podrška Sadoviću. Nedaj se CARE i ovo će proći !