Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino, fino. Mada bi ovo trebalo biti nesto sto se provodi tijekom cijele godine a ne samo na proljece.
@ElmaElmica Baš tako. Kad se uzme u obzir virus i zabrane kretenja, mogli su svaki dan da čiste
@ElmaElmica Bgt kako ćeš zimi kad upeknu minusi?
Vidio sinoc, aferim... Cisto i lijepo moje Sarajevo!! ❤
prekrasno uredni
Like!
Sarajevu a i drugim gradovima trebaju dobri zakoni i rješenja koja štite prirodu.To su između ostalog kaucije na ambalažu.Edukacija stanovništva kao i zaduženih za očuvanje prirode od zagađenja.Bolno je ćuti odgovor eko redara na pitanje što nisu zatvoreni kontajneri dobiješ odgovor da se i životinje lutalice i ptice moraju negdje hraniti.Policija kažnjava ljude što ne nose masku a ne kažnjava što tu masku baci u park ili vodotok ili limenke od piva ostavi na izletištu.
Ja sam obozavao poslije ponoci (prije '90-tih) da prosetam centrom Sarajeva i ovakvo pranje ulica se vrsilo svaku noc, a sada jednom godisnje.
Da li cemo dovekati dan da se pocnu hapsiti kriminalci poput Hadzije Dine Konakovica. Zar nije vakat da SDA poilticari kako bivsi tako i sadasnji nakon 20 godina vladanja KS odgovaraju za svoja nedjela. Bravio Mario!
Lijepo... samo da majka ne vidi, bit ce ako mogu oni cijeli grad mozes i ti svoji sobu
Nemoguce ga je ocistiti. Nema prljavijeg grada na tlu Evrope. Znaci garantujem, potpisujem... ma kunem se. I sto je jaka fora to nikome ne smeta. Pitaj Boga odakle ti sve ljudi dolaze kad je njima i sjedenje u smecu okej. Fuj.
Prošle godine se vidio rezultat ovoga, grad je prodisao. Kada bi se kombinovalo sa recimo kvalitetnim, trajnim i vizuelno ujednačenim sređivanjem trotoara i asfalta na ulicama svake dvije-tri godine, ličili bismo na metropolu.
Zadnji put sam bio u Sarajevu daleke 1997. Kad sam isao posjetiti obitelj koju smo udomili u Zagrebu od 1992.-1995. Jos su se vidjele strasne ratne rane toga grada.. Pozdrav Armine Martinovic ako si na Klixu!
@HrvatiTeVole Dodjite opet.
Ima da mirise Šeher Sarajevo...