Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije srbije,bolje bi nam bilo nego u svici..
@jasamjatisiti Vi ste opterećeni Srbijom. Lečite se.
Hoce li GB ikada izaci iz EU...pitanje je sada.
Pa naravno, Evropa , Evropljanima. Bosna i Hercegovina je evropska zemlja i mjesto joj je u EU. Rusija i Turska su vecim dijelom azijske zemlje i oni koji naginju ka njima, mogu se povezivati na prijateljskom i kulturoloskom nivou , ali geografski se zna gdje je Evropa a gdje Azija.
Ajde ti to dokazi poturicama
I kad mi neko kaže da su dinosaurusi izumrli
Вучић сазвао хитну седницу Савета за националну безбедност! Xexexexe
Hmmm ima ovdje i nekih pametnih sjedih glava, neka ih nek se druze! Samo oni su budale ako misle da mi stvarno to zelimo. Pa mi ako nebismo druge ubijali, izvrsili bi kolektivno samoubistvo. Zamisli sad da zivis u nekom uredjenom drustvu, sa dobrom platom, Zdravstvenom njegom, bez nekih frustracija! Pa sta bi mi tamo radili? Mrs ba!
Mi smo toliko frustrirani, raspameceni, da kad bi naglo postali uredjeno drustvo, poumirali bi od soka!
@Trebinje92 ko ce balkanske budaletine u drustvo? Pa ne zoves ni ti takve sebi u kuci! Neznaju se ljudi ponasat?! Pogledaj svijet oko sebe. Ovdje ne da Berlinski zid nije pao, ovdje su saagradili jos 15 takvih. Ko ce te u drustvo?