Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volite tog vaseg ljubimca? Drage su vam životinje? Ma kome vi tu šupljirate, uzmite im ono što im je priroda dala đubrad jedna teško vam naći ženku odn. mužjaka svome ljubimcu? Tako rade pravi ljubitelji životinja. A vi se i dalje lažite da kao volite životinje.
Ne volite kad vam je hucka psina pred kucom, ne volite sterilizaciju. Ne kontam..
Priroda im nije dala razum da se ne razmnozavaju kada ne trebaju, vec instinkt koji prevazilazi njihov razum, te ogranicen mentalni kapacitet da znaju kad i s kim da se pare. Kao sto priroda nije ni tebi dala razum da shvatis da zivotinje nemaju sve kognitivne sposobnosti kao i kognitivni opseg istih, razvijen kao kod ljudi. Prirod ti takodje niije dala ni dovoljno mentalnog kapaciteta da procitas koju knjigu o ili studiju o efektima sterilizacije. Popuj ljudska prava nekom dr. Sterilizacija je je nesto sto se vrsi u civiliziranim drustvima kako bi se odrzala zdrava populacija zivotinja. Kad si toliko predan pravima zivotinja koja i nemaju, zbog cinjenice da nemaju svijest o njima kao ni kognitivnu sposobnost da ih shvate, zasto se ne pozabavis problemom incesta macaka na podrucju gradskih sredina u BiH? Postoji studija i o tome, ali, pretpostavljam, da popovi slicni tebi nisu ni svjesni da postoji nesto sto se zove nauka, a ne samo praznovjerja.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Novo,u pripremi i sterilizacija vlascadi. Imate susjeda ili komsiju vlaha ? Dovedite ga na besplatnu sterilizaciju.
Zašto tebe niko ne banuje ? Gdje ste sad administracijo ?!
Ban ne dobijaju samo četnici kad šire laži. Provjereno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pocelo sunecenje masala masala otelila milava vocinja zekonju masala
Treba zabraniti držanje pasa, jer vlasnici ne čiste za ljubimcima, izvede psa da se posere u parku.
A ne smeta ti kad papci pociste za sobom i prestanu bacat smece kroz prozor . . . znaš !
Lapsus . . . Mislio sam, da ti ne smeta sto papci ne ciste za sobom i bacaju smece kroz prozor.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mozemol kako sterilisati ove iz vladajućih stranaka da se više ne razmnozavaju :) Brze se razmnozavaju po drzavnim firmama i institucijama od pasa lutalica :)
i Tornjaka sterilisati prije ovih pasa
uh dobro je, ja pročitao: "Počela akcija sterilizacije VLASNIKA pasa"
da li neko zna gdje mogu kupiti baseta ?
a mogul ja macka sterilisati :O i on je živo biće :)