Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažu, lažu me da vrijeme liječi sve možda sidu i tumore al' nju nikad ne
vidi ti lojavace što su se propeli na zadnje noge. pa neće valjda tražiti dozvolu od fekalistanskih muslimajmuna da dođe u tzv. bih. marš stoko islamska. samo vi odajte oko kamena ko zombii.
Sve je ovo viđeno još 93 tako da ovo sto sad rade ništa nije novo.Ova politika je sad otvorena i mislim da to i EU vidi i daje instrukcije kako da rasturaju drzavu.I ovo napustanje stanovnistva je projekat koji ce biti realiziran i vidljiv za 30 godina. Ipak smo mi nezreli za vodjenje drzave a nemamo puno prijatelja.USA su zauzeti drugim stvarima tako da BiH postaje problem Evrope a mi koji smo prezivjeli rat znamo sta su nam spremali ti isti evropljani.
Pričaj ti to Nailovoj materi...
al u qurcu debelom
Uradite put ispod mora kao i Turci, budite neko i nesta!
EU je platila izradu studije koju su radili međunarodni stručnjaci i studija je pokazala da je nemoguće izgraditi tunel zbog nestabilnog i mekog morskog dna. Isto tako je opcija koridora kroz zaleđe Neuma otpala jer nije u skladu sa Schengenskim režimom.
Kada se ulazi u rudju kucu,pokuca se i pita moze li uci.To su dobri maniri,sto ocito ovi europejci ne znaju . Dobre namjere svih koji vrsljaju po BiH, kada bi to zaiste bile, su da kazu i Srbima i Hrvatima da im je glavni grad Sarajevo,a ne Zagreb i Beograd.Kada se to desi,tek ce tada biti mir i prosperitet u BiH.Sve ovo su obmane i lazi sto se sada desava.
Čovjek je došao na poziv Hrvata iz BiH, znači nije nepozvan, ili smatraš da nitko drugi osim Bošnjaka nema pravo pozvati nekog u BiH. BiH je država 3 konstitutivna naroda.Da ga je netko pozvao u Sarajevo, siguran sam da bi se čovjek i tamo pojavio.
Kome 92 do 95 nije bila pouka. Sa njim nije nesto uredu.
Zanimljivo kako svaka institucija u HN kantonu mora da ima predznak "hrvatski", pa cak i neki sportski kolektivi. Isto tako je jako zanimljivo da hrvati u BiH tako cesto trube o majorizaciji, a prvi su oni koji majoriziraju ostale konstitutivne narode...
@krilnik,jado,nadji zvanicnu stranicu ,koja je nedavno objavila tezultate istrazivanja IQ za Evropu,pa se uvjeri da je IQ Bosanaca veci od vas jadova iz srbije i hrvatske.Toliko bolesnice.
Tolika pamet, a zemlja u banani?
tako svi misle,ha.. s najboljim namjerama.. sve ovisi sta su za nekog dobre namjere
vidi ti lojavace što su se propeli na zadnje noge. pa neće valjda tražiti dozvolu od fekalistanskih muslimajmuna da dođe u tzv. bih. marš stoko islamska. samo vi odajte oko kamena ko zombii.
Odajte? :) Tuga.
Radi ovakvih "službenih" posjeta, treba ojačati BiH državu na način da se ukine Deyton, uspostavi republika, ukine konstitutivnost naroda (iz razloga što konstitutivnost je nasljeđe komunističke Juge) i nigdje u Evropi to nema. Samim ukidanjem konstutivnosti radi očiglednog broja bošnjaka u BiH bi trebalo da u takvoj republici odlučuju bošnjaci, a ne da im očigledna manjina "kroji gaće". Posjete ovakvog tipa jednonacionalnih lidera samo škodi ostalima u BiH.
Bravo na ovom komentaru
možete odlučivati samo na svom islamskom prknu od 23%.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nemojte nam vi pomagat sviju vam
vidi ti lojavace što su se propeli na zadnje noge. pa neće valjda tražiti dozvolu od fekalistanskih muslimajmuna da dođe u tzv. bih. marš stoko islamska. samo vi odajte oko kamena ko zombii.
sto nisi doso u Sarajevo ako si sa dobrim namjerama :D
Kolinda kaže istinu i oni odma brk podignu i inat bosanski pokažu.
drage komsije hahaha a navijali smo za kockaste haha