Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su oni sposobni politicari nebi javnih kuhinja ni bilo
Plenkovic i Covic, siromasi koji od usta odvajaju da narodu daju, stali u prvi red. 😂😂😂
Dajte čovjeku ribu i nahraniti ćete ga za jedan dan; naučite ga kako da je lovi i prehraniti ćete ga za cijeli život
Otvarajte radna mjesta,a ne narodne kuhinje! PU, punoglavci jedni!
OTVARA bosankim hrvatima JAVNU KUHINJU ! I ko je kriv ? BAkir ??? Dakle jesu hrvati ugroženi ali ne radi izbornog zakona nego rad GLADI za koju je odgvororan doktor intrige i spletke Dragan Čović ! a suodgvoran Božo Cezar Ljubić. Dakle glad je taj RUBIKON koji Cezar nudi Hrvatima da uskoro pređu ! a pripomaže i Plenky !
Otvara svim mostarima koju će najviše koristiti hercegovci
Ovaj Čović, umjesto da otvara fabrike, otvara javne kuhinje! Od srca želim Čoviću i njegovim potomcima da se hrane u javnim kuhinjama!
kakav potez u izbornoj kampanji otvaranje javnih kuhinja.... hahahahah narodu hljeba i graha a njima fotelje, vile, audiji, ogromne plate, djeci skolovanje po inostranim univerzitetima.... e narode glup li si u pm
HAHAHAH Ovo mu je najjači potez za izbore sljedeće godine!
Aferim. Prije su komunisti otvarali fabrike a sada fašisti javne kuhinje. Svako prema svojoj sposobnosti.
Handre sirotinju.
Sta ima ovaj hajvan da se sepuri po Mostaru i otvara kuhinje nije to njegova zemlja a ni drzava.Ovo je ocito zadiranje u prenos nadleznosti
BiH je i Hrvatska zemlja? Ili bi ti da se Herceg Bosna odvoji?
Ne mogu vjerovat da gledam nekakve vjerske manifestacije, pohvale na račun toga što je hodža popu došo na ručak i obratno... jesmo li mi tolki mutanti ili nas pokušavjau time napraviti?
Jesi li ti pročitao/la članak? Ovu pučku kuhinju je osmislila, pravila i svo jest hercegovačka franjevača provincija. Dakle fratri tj. svećenici su ovo osmislili i u svojim prostorijama napravili
Ne samo da se otvara javna kuhinja, već i studenski dom za studente iz siromašnih obitelji koji studiraju u Mostaru, ne gledajući nacionalnu priradnost na inicijativu mostarskih franjevaca uz pomoć RH.
Koliko nas ovaj ustasa ponizava dosao u BiH da otvori javnu kuhinju,da nas jos vise ponizi i dokaze da smo najgori..
E narode ludi,nije vam valjao Tito eto vam sad javne kuhinje i javne kuce..
Slavodobitno otvaraju javnu kuhinju! #susramlje Kez od uga do uha kod covjeka koji je odgovoran za potrebu postojanja javne kuhinje. Bravo Dragane!
E majko mila. U normalnim zemljama se aerodromi fabrike putevi otvaraju a ovaj javnu kuhinju. I ovo je vijest. Jad bijeda i sramota za drzavu da u gradove otvaraju javne kuhinje. Umjesto ovaj napaceni narod pomognu poslovima