Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivaju se Srbi da ne provociraju i da istaknu šahovnicu.
Suncokreti....srbi su poraženi u ratu u Hrvatskoj. Srbi su dobili 50% teritorija dvije regije , Hercegovine i Bosne. 1990 im je nuđena autonomija u Hrvatskoj, jezik, skolstvo, valuta, zastava....nisu htjeli...
Nije toliko problem zastava koliko.je problem sto je iza cina ideologija velike srbije. U Becu i Cikagu bi se isto zgrazali kada bi srbi rekli...vidi koliko nas ima...ovo.je isto nase.Samo tamo nesmiju pisnuti jer silu vole provoditi samo nad slabijim.
Pa Vucic i Dodik su kooperanti tvog i Milanovicevog miljenika Covica. Vazda je bilo: tko sa sejtanom tikve sadi, od glavu mu se razbiju!
Traže da opet dobiju po pičci. Zaboravili su oluje i maestrale, traktorijde.....
Naravno da jeste sta imaju u bilo kojoj drzavi mahati tudjom zastavom. (Izuzci su sam u sportskim takmicenjima)
Ne bi me čudilo da Sejdo Čović objesi srpske zastave po Lištici, Livnu, Grudama, Tomislavgradu, Čapljini, Ljubuškom i Zapadnom Mostaru? 🙄
Srbija u dogovoru sa rs-om konstantno provocira citav region.jos malo moglo bi dobiti po labrnji i to dobro
Cuj to sad.. a kad je na stetu BIH onda svi vezete peskire i spavate zajedno .... ovi koriste covica a vucic dodika preko kojih igraju igru rusenje BIH i podjela teritorija .. kao 90 ti .. nek Vam vucko zabija rinuka kad moze ..
Ovi Hrvati i Albanci stvarno znaju sa Srbima. BiH i CG imaju od koga da uče ako to žele!
Šta ti imaš s tim? Pogledaj Hercegovinu, zar ti ne liči na hrvatsku zastavu?
To samo na balkanu nekome smeta. U Kanadi recimo mozete istaci zastavu bilo koje zemlje, dokle god je pored nje istaknuta i kanadska zastava.
Koda su Hrvati u Hercegovini nesto bolji što se tiče zastave
treba bosnjacima uvesti sankcije na svim nivoima i u svim oblastima resiti za sva vremena problem sa muslimancinama
Vi Tuđman trebate u zvijezde okivati za sva vremena...
Da li je Sejdo Čović reagovao na zahtjeve svoje braće srba?
ZG je jedva docekao ovako nesto, samo radi pljacke svoga naroda