Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam govorio da se o sudbini bih odlucuje svugdje samo ne u bih
Da drugi ne odlučuju, BiH bi do četvrtka propala.
I uglavnom odlučuju na silu održavati BiH na životu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pošto je več bil u hrvatskoj mogli su i razgovarati i o hrvatskom izbornom zakonu da Srbi i Bošnjaci imaju svog legitimnog.
Čim postanu konstituvni, imat će legitimnog, ta neće Hrvati Mujama birat
Čim Srbi i Bošnjaci postanu konstituvni, imat će legitimnog. Ta neće Mujama Hrvati birati predsjednika...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vise je komsic ucinio na ujedinjenju srba i hrvata po bilo kom osnovu nego papa i patrijarh predsjednici drzava i vlada .nedaj boze nekog novog sukoba
fakat ce nas ovaj šmit nasamariti...(nas bosnjake)
Gasi konstutivne narode, a pali ne konstutivne.. sa konstutivnim sve ode u tri p.m.
Jednostavno, uspostavit da samo akademici imaju pravo na glasanje. Uz to polaganje iq testa prije zaokruzivanja izbornog listica, te naravno negativan covid test. Moglo bi se takodjer uvesti bodovanje, tipa nekom doktoru glas vrijedi 10, a nekom navijacu: 0.1.
zašto se u Zagrebu razgovara o bih.jeli zato što je potpisnica mirovnog sporazuma .A zašto je HR potpisnica ? Zato što je vršila agresiju na BiH.i još nisu prestali
Šta ima predstavnik zemlje koja je učestvovala u UZP razgovrati o izbornom zakonu u zemlji kojoj treba nadoknaditi štetu. To je sukob interesa.
jedan predsjednik pa ako ukaki on je sam ukakio i njega krivimo kad su troica onda niko ne uzima odgoornost i neznamo ko kaka.. hadje ljudi da se slozimo bar oko ovoga pa nemora bit 4 godine neka bude 2g za pocetak da vidimo kako funkcionise, pa ko god meni svejedno samo da voli svoju zemlju 🇧🇦
Ovo nikada necu razumjeti! Šta imaju strane drzava da se pitaju kada je BiH U pitanju! Pitali se šta BiH kada je neki problem U HR ili Srbiji??? Odjebite više svi od BiH !
BiH se odrzava na aparatima, do kada, vidjet cemo ,,,,,,
kakve konstitutivnosti ovaj spominje,,nema vas 8% u Drzavi a hocete prava kao da vas je vecina,,da nije Covic u pitanju,nebi se Hrvatska pocesala za izborni zakon..
Sejdo nalij konjaka. Uskoro si proslost
Popusi ga Smite papaneeeee! 👊👊👊👊
Velikobosnjačka politika je na koljenima vec duže. Europi je jasno da su htjeli rat i nadali se da ce kao 1914 se uvući čitava Europa u sukobe kod njih a oni bi tad bili na strani zapada koji bi im stvorio državu ociscenu od Srba i Hrvata. Hoolbroke je tako opisao i Aliju: nije ga briga za zrtve svoga naroda niti da tada 2 milijuna muslimana želi mir.
O OVO JE (MEDO) PRAVI !!! UMJESTO DA SE UHVATI POSLA U BOSNI O HERCEGOVINI !!! ON SE LATIO TURNEJA I HODANJA!!!! FUJJ!!! FUUUJJJ!!! I FUJJJ!!! IDIOTE NA POGREŠNA VRATA KUCAŠ!!!!
Da je konstitutivnost dobra onda bi je Krivousti zadrzao i nebi provodio Bljesak i Oluju!! Pisamo se na kknstitutivnost.