Reakcije na odluku Tribunala
0
"Plavšićeva bi opet uradila isto"
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi vas porokasmo..., a vi sad ganjajte babe ! Ili bi se malo svetili? Ajde, ne cekajte ni casak, skotovi poturicki ! Pa da stavimo tacku i na ovu sugavu BiH, za vjeki vjekov... !
@\'\'Armiju BiH\' 15.09.2009. u 13:02 A ko mislis za transport vasih leseva, no sikiriki...Malo kreca i bacanje u septicku . Prevoz vam nece biti potreban. Ma ne brini, vec imamo veliko iskustvo .
Marko, sve dok je Tebe i takvih kao Tebe, ovdje nece biti mira! Ako Ti je toliko stalo do monstruma poput Plavsicke i Radovana, fino u Haag pa odlezi sa njima koju godinu preventivno, jer si u stanju sutra uciniti sto su oni ucinili. Ako Ti jos uvijek nista nije jasno, potrazi pomoc. Potrebna Ti je, vjeruj mi!
Ne razumijem zasto ovoliko emocija. Prije svega ne znam zasto je ona uopste bila u Hagu. Osudjena je samo zato sto je bila clan predsjednistva i sto je davala radikalne izjave. Bilo je to vrijeme radikalnih izjava (i ne samo). Plavsiceva nije imala nikakvu komandnu odgovornost. Zato je i nije trebalo osudjivati. A Oric - komandant vojnih snaga srebrenickih muslimana pusten na slobodu. E sad ti vidi... Uostalom, smatram da je krajnje licemjerno da je Alija izjavljivao o suzivotu, multietnicnosti itd. dok su muslimani radili to sto su radili. To su Hrvati i osjetili i na vrijeme - 1993 godine - reagovali. Evropa vidi da je pogrijesila. I ispravlja gresku. Mislim i da ce Karadzic (iz nekih razloga) isto biti pusten, kad-tad. Sto mu od srca zelim.
ne mogu da shvatim rezon kojim se rukovodi Haski Tribunal, osvjedoceni ratni zlocinci ne zasluzuju milost, godine i bolest nisu razlog za prijevremeno pustanje ratnih zlocinaca.Kazna ljudima ( ako se tako uopste mogu zvati ) koji su pocinili ovako terzak i monstruozan zlocin kao Biljana Plavsic treba onemoguciti, a ne odobriti prijevremeni izlazak iz zatvora.Presuda od 11 godina je bila za svaku osudu, a tek ovo sada, ne mogu da se pomirim s cinjenicom da je ovo moguce.Covjecanstvo treba da osudi ovaj akt Tribunala i isti pozove na prespitanje vlastite savjesti.Ucesnike u komentarima molim da, koliko to mogu, zadrze emocije i trezveno, bez mrznje, ocjene svaki akt.
Srbi NICIJA NIJE DO ZORE GORILA,u zivotu se sve vraca i duplo placa a ako Bog da platit ce te vi za sve zlocine koje ste pocinili
@Yeah Sta to ti zavijas bolan? Dok su \"turci i poturice\" imali hamame, cesmu pred svakom kucom,prali sve svakodnevno i sebe svaki dan pred molitvu vi ste lojavi zaudarajuci na rakijestine spavali na nabijenoj zemlji medju krmadima.Tako da je tvoj Njegos isti takav bio,a vjerovatno i u rodbinskoj vezi sa krmadima.
Kanibalka Biljana Plavsic pocela ispijati krv cuvarima,ocito zedna krvi jer kanibale nikakvi zatvori NE MJENJAJU,ONI SU SAMO TO STO JESU UBICE ZAUVJEK I NA OVOM I NA ONOM SVJETU NA KOJEM CE BITI KAZNJENI ZA SVOJ KANIBALIZAM SVI.
ne želim u EU,jer su to ista g.ovna kao i ova zločinka.nek je uzmu za presjednicu da ona ostvari njihove želje. eu rođena za genocid
kako je moguce da neko ko je okrivljen za genocid bude pusten iz zatvora zbog dobrog vladanja? contradictio in adiecto.
PA NARAVNO DA BI FASI.......KUR.......URADILA ISTO, AKO NE JOS I GORE, STA JE TU CUDNO, CUDNO JE DA JE SVIJET AMNESTIRAO ZLOCIN, I DA MISLI AKO JE VRIJEME PROSLO, I ZLOCIN TREBA DA SE ZABORAVI! MUSLIMANI U BOSNI TREBA HITNO DA OTVORE OCI, JER OVO PUSTANJE RATNIH ZLOCNACA NA SLOBODU POSTAT CE VRLO BRZO PRAVILO I ZA DRUGE ZLOCINCE, JER OCIGLEDNO ONI KOJI SU NARUCILI GENOCID NAD NEDUZNIM MUSLIMANIMA, SADA VADE ZLOCINCE IZ ZATVORA I PUSTAJU IH NA SLOBODU POD RAZLICITIM OBRAZLOZENJIMA. AKO SE NE PROBUDIMO I NE PODUZMEMO SVE STO SE MOZE PROTIV I OVOG ZLOCINA, KO ZNA STA JE NJIHOV SLIJEDECI KORAK! A OVA FUNJARA PA STA RECI, AKO JE NEKO SRETN E, NEKA JOJ PRESUDI, OSVETA JE NAJBOLJA PRAVDA, HAG ZAISTA TREBA ZATVORITI JER VISE SLUZI ZLOCINCIMA NO ZRTVAMA RATA!
ona ima psihickih problema, u osnovnoj skoli jos napisala je pjesmu svojoj najboljoj priijateljici, parafraziram: iz ljubavi cu ti spaliti grad. mislim da to dovoljno ukazuje na psihicku poremecenost ove osobe,,,
IZMETSLAMSKA PSECA POGON MOZE SAMO DA POJEDE BILJIN IZMET I TO AKO IM TO ONA DOZVOLI. TO SE ZOVE IFTAR I BOLESNJACKA MUSLIMAJMUNSKA GAMAD GA KONZUMIRA U VRIJEME RAZMAZANA KAD MASTURBIRAJU NA HALAHOV CMAR
Pa morali su je ljudi pustiti.Gospođa zagorila poslije šest godina ko tepsija.Počela čuvare napadati, a Radovan joj u čumezu u Hagu.
Kuurvetina ti je keva i nepoznati tata koji te napraviše i okotiše takvog lajavog kera.