Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je ova platforma za progres jedina stranka koja nije ukaljanja i popljuvana nekom proslocu i nemoralnim stvarima danasnjice..
@Ja sta mai... Možda zato što postoji tek 3 mjeseca
Što bi ovaj gospodin neokaljanog obraza ulazio u neke varijante sa potvrđenim mešetarima, lažovima i spletkarošima poput Dine Konakovića i Fuada Kasumovića.
@POLAT123ALEMDAR Za tebe je pluralizam glasanje za SDA igrace,koji samo stave maske novoosnovanih politickih partija...i tako 30 godina unistavate ovu zemlju i igrate prljave igre,Narod vas je procitao.Zato se niste uzdali samo u svoje igrace nego ste momacki pokrali izbore.
@ iopettralala Mirsade jesi li to ti?
Slikaj se admine ! Imam pravo na licno misljenje!
@ Chmoljojeshuptchina Shvatila sam tvoju poziciju i razumjem te ( odjavljujem se na teme klix-a) . Sto se tice mucenja i zabluda ,ne brini navikla sam ja na to ,isto tako i da ostvarim ono sto zelim . L.P.
@Chmoljojeshuptchina Nije ni vrijeme ni mjesto... :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Nek se ujedine Dino i Sepic, kao Ana i ona plavusa u srbiji.. ako dobiju bebu bice svi sretni...
Osoba visokih moralnih nacela, profesionalne etike i principialnosti moze da saradjuje sa bilo kim, strah da ce doticni izdati svoje principe je neosnovan.
SDA igrac.Svojim potezom kandidovanja za predsjednistvo,u momentu kada je opozicija trebala biti ujedinjena oko jednog kadidata Becirovica,uzeo je dio glasova i time pomogao da Dzaferovic pobijedi.
Sto bi trebali biti ujedinjeni oko Bećirevića, sta fali pluralizmu, svi imaju pravo glasati za koga zele,kakve su to gluposti ?
Podržavam uvođenje standarda normalne i civilizovane komunikacije između stranaka i blokova stranaka, za razliku od stavljanja meta na ljude radi političkih razlika.
Jadan i jedini covjek koji je mogao pomoci ovoj drzavi, al steta neki od naroda nisu ni znali za njega jer su previse zatucani.
svaka cast
Veliki doktor profesor i dekan više fakulteta a ni A ni B o problemima BiH univerziteta nego o koalicijama i kako u vlast....eee profesore gdje su velika obećanja?
Jesi li ikad usao na stranicu Platforme za progres pa procitao program stranke ?
Najbolja vijest koju danas citam,u Sanskom Mostu otvara se nova velika fabrika za proizvodnju kablova i elektro ormarica,na drugom kraju krajine a-sda ce graditi veliki islamski centar jer im je jedan malo,dok Bihac spava zimski san i svi su izgledi da ce izgraditi veliko izbjeglicko naselje.....