Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ček da se botovi presaberu, iznenadili ste ih ...
Ja ba. hahah il su kasno vidjeli
@ BHSTVARNOST20 ček dok šeruju i onda mi padamo u zaborav...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
IMA NESTO NEDEFINISANO U OVOM COVJEKU??? ISKRENO MENI NITI SMRDI NITI MIRISE, NEPOZNAT JE U BIH, CITAV ZIVOT VANI, SADA TRAZI VLAST U BIH??? MOZDA GRIJESIM ALI DOSTA NAM JE VISE SVEGA I AFERA I LOPOVA PA SVE GLEDAM JAKO OBAZRIVO.
@galaxygalaxy tako je,nit smrdi nit mirise,nit u ideologiji ima bilo sta sto nemaju ostali...i on je jedan od njih 15 komada partija sto su kidisali da ovladaju prostorima gdje zive Bosnjaci...a u eresu i "hr.kantonima" nemaju ni simpatizera,a kamoli zastupnika...tamo se moraju iskazati i onda doci po promjene medju Bosnjacima..."
Smijes li Mirso u Banja Luci proteste?
Sa 4,300 dijeljenja preko 3,000 do 285. Dobar trend, nema govora. Koji glupsoni od savjetnika, koje infantilne izjave. Ovo je bilo malo skuplje od onoga NE, zar ne? A sada ponovi šetnju da utvrdiš imena za izborne liste, pa bože moj ko zna ko je bio u koloni? Još dvije sedmice, a bilo bi sramota da nema izbornih listi ili da je 5-6 ljudi na listama samo? Gdje su ti SPOSOBNI a ne PODOBNI?
Samo jedna "tacka"je bitna ,a to je DRZAVA. Ako nema drzave nema NISTA!
Ne zna se ko je gori u ovoj “opoziciji” svi bi da kradu na finjaka
Ma ovo je SDA covjek ocam, hoce opet da razvodne glasove ljevice kao i pred svake izbore, ko ih do sad nije provalio bas je levat u mozak!
@AlQmega ....Kako vrijeme bude odmicalo, kroz krvotok ce da protice sve veca doza kisika...Jesen stize dunjo moja.
Ovaj hadzikadic je puno pickast, nema on snage ni muda da se suprostavi ovim lopovima. I cuj tek 27 juna novi protesti. Ma odgodi to za august jarane
I njima Sarajevo jedini grad kao i Konakovicu,Kojovicu i Niksicu😀😀
kako vidim Vi setate samo po federaciji, odite u BanjaLUku, od tamo treba da krenu promjene!
Osladilo se Hadikadicu. Jos ga nafurali cifrom od 30 hiljada prisutnih na protestu. A on sam se ufuro da je to istina. Lik prodaje maglu pricajuci populisticke price koje narod voli slusati. A u stvari, sto bi Fadil Mehic rekao: Ceznja? Budzet...
Bori se za sebe, inace ne bi popljuvao opoziciju..bila na prvoj, na drugu necu.
Hoce li opet biti dosta raje iz Beograda?
Idi Dodiku i Čovicu pa kod njih marširaj po Laktašima i širokom
AQmega organizira kontra-proteste ako mu hanuma dozvoli.
Kad vidim koliko sda botova ima zgadi mi se država. Jeste li se prodali za onaj paket il su vam dali cenera?