Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja ba, 2001. su ovdje dignili plate, i otada ne povecavaju nikomu osim sebi. A mi smo ko najbolji dio BiH. STRASNO
kakve veze ima kolika je kome plata il penzija kad u federaciji uskoro toga uopste nece biti,a RS ce kao hriscanska imati pomc od Srbije I Evrope,federacija nece docekati novu godinu
@hahaha Ma EU ih cijelo vrijeme dotira i otpisuje dugove toj srbiji dok im arapi daju velike poslove. Ali opet sve to nije dovoljno koliko ti mogu potrosit. Ko je to Bosnjacima pomogao u zadnjih nekoliko godina izuzimajuci donacije poslije rata? Samo Libija i Turska. Hrvatska je tu samo kad treba da izveze robu.
Livnjace vlaskog podrijetla , federacija treba ozbiljno razmotriti subvencije tvom Livanjskom kantonu, tamnici Bosnjackog naroda.
Imali su vlasi malo vecu platu kad su prodali sve sto su imali - a sad opet tonu dok mi drzimo sva strateska preduzeca, da ne govorimo o njihovom katastrofalnom natalitetu, a i kako ce gu3it kad frustrirani samo vise na nasim portalima :)
Pa vidi se kako ima ceto - ne predstavljaj se kao hrvat ofiran si
Samo treba ovom Bosnjaku u prvom komentaru dati do znanja da se radi o mjesecu travnju.Republika srpska ima bolje place od pederacije,tamnice hrvatskog naroda...
ETO NAM PRIMJER DISTRIKTA !
Dje su sad vlasi da kenjaju o boljem prosjeku plata u sumskoj?