Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jahorina je bolja planina petsto puta od Bjelasnice. Od olimpijske planine smo napravili ilidzu sa silnim apartmanima, hotelima, barovima i zgradurinama i izgubili svaku car i ugodjaj planine. Jahorina ima petsto puta bolju opremu, i bolji sadrzaj i izgled, a o skijaskim stazama uopste ne treba diskutovati. Nek je RS milion puta radije cu dati na jahorini stoju nego sto cu otici dzaba na bjelasnicu medju sarajevske guzonje.
Lijepa su sva skijališta u BiH, ali Jahorina je ipak klasa, ako ne i dvije iznad svih
Ovo je zdrava konkurencija.
Upravo skijam po "Venerinom brijegu"....
Bjelasnicu su privatizirali Sarajevski tajkuni...na zalost svih drugi...
Ohoho, sto cu se naskijati!!
Bjelašnica je za profesionalce, samo najbolji gore skijaju. Amateri idu skijati na Jahorinu po onim dječijim stazama.✌
@zula. ti ocito nisi skijas,vec smrad nacionalisticki
@zula. Zato OC Jahorinu vode profesionalci a u ZOI '84 kao da su sve sami amateri, nazalost.
"Od ove godine novina je saradnja između ZOI'84 i OC Jahorina. Sezonska karta kupljena u ZOI’84 važit će dva dana u sezoni na skijalištu Olimpijskog Centra Jahorina. S druge strane, sezonska karta OC Jahorina će važiti na skijalištu Bjelašnica tri uzastopna dana." Zar sezonska karta sa Jahorine vrijedi više od one sa Bjelašnice?
vrijedi za 10 dana vise
Neke planine su zene, a neke su muskarci. 😏
Izvinjavam se zbog negativnih komentara ranije sa ovog accounta, ne dijelim ta misljenja, napisana su u trenutku ljutnje zbog jucerasnjih kradja na Marijin dvoru