Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa niste vidjeli. Pozdrav iz Hercegovine
Izgleda da medo, lija i zeko nisu znali za koga da glasaju pa su bacili svoje listiće.....
Nisu imali entiteske večine pa bacili.
http://www.sport.ba/fudbal/semir-stilic-sve-mi-ovo-lici-na-neku-salu/
Donio ih vjetar iz Šehera.
Zaradjuj novac pregledavanjem reklama na internetu, posjetite nas sajt: http://neobuxbalkan.weebly.com/
To je golubu pismonoši ispalo kad je nosio u centar za brojanje.
pa zar je neko posumnjao da nece biti ovih sranja? Dajte ljudi malo "ozbiljnosti" lol
Neko dobro reče "interesna zajednica lopova" i da to narod ne konta. Ispravka " konta narod itekako al je još pokvareniji od tih politolopuža.Samo manji dio naroda je čestit i pošten te nakraju ga popuši sa svojim glasovima.
Sve OK ! Bilo ju tu glasačko mjesto !!!
Jeste! Tu se glasalo za Dragana Č. Tamo gdje te niko nevidi i nečuje. Kao uvijek.
ovo stvarno prelazi svake granice,dokle više....
Ispravno... Medvjedi bi bolje glasali!
upravu si a ovako ćemo u proljeće u predsjedništvu -https://www.youtube.com/watch?v=nygsXOIXLx0
ofirni planinari...(razbacali on listice i kofa sad "neko" drugi).....da je neko htio da unisti te listice,sigurno ih ne bi razbacao po parku prirode,nego bi nalozi vatricu i fino bi mu toplo bilo od glasackog materijala! PLANINARI,OFIRNI STE! ;)
glupost. cuj to, neko nosio 50 listica u pustopoljinu umjesto da fino nalozi vatricu i unisti sve dokaze... evropa ocigledno nije zadovoljna rezultatima izbora, racunali su vjerovatno na ubjedljivu pobjedu svojih miljenika, komsica i radonje. sva prica o namjestanju, nedostatak izbornih rezultata, nedostavljanje informacija na vrijeme samo su uvod u neku krupnu igru...
Kakve su kiše padale ne bi X ostalo od onih hemijjskih olovaka.To ga neko samo smješta Ragužu što znači da je zbog toga i izgubio.
Sace avaz po bakiru :-)
Glupost!!
Ma dica.