Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav plan, sve pokrali a sad hajmo natjerati sve ljude pa i one kojima karta ne treba da kupe kartu hahahhaha e jadovi
Kako mislis "pa i one kojima karta ne treba"? Svima treba karta
I grass treba privatizovati... nema tu okolokole
PRIKAŽI ODGOVORE (37)
Da se radnici odreknu kamata i 50% dosudjenog iznosa po tuzbama, ma nemoj, nek se odreknu oni koji su ga upropastili svojih vila, stanova i auta. Ako ne moze da opstane privatizujte ga pa cete vidjeti kako se uredno placaju karte, ne trebaju ni revizori.
gasi smeće lopovsko.
@boshniak haha, a jos rok otplate 15 godina, dok ljudi ne pocrkaju.
Ili im oprostite dug ili ih zatvorite, nemojte mi ciganluka više ...
Stranke postavljale direktore da bi mogli krasti i upošljavati rodbinu i za to niko ne odgovara. Kada su sve pokrali sada bi da ih gradjani spašavaju.
Sreca pa Konzum nije Kantonalni sada bi svi morali kupovati u njemu ili bi nam odbili od plate iznos prosjecne potrosacke korpe...
Fascinantno Sluzba novih tehnologija ima 45 zaposlenih. U najmanju ruku kao da stvaraju izume, a ne imaju vozila stara 30 godina u prosjeku
Prisilna naplata za usluge koje se ne koriste? To ni kod babe u Stambolu vise ne prolazi. "Prokleta mogucnost izbora mora da postoji." Pozdrav Johnnyju u Utrechtu.
Cuj obavezno kupovanje karte od Gras-a!? A sta je sa narodom koji koristi Centrotransove usluge? Da firmw kupe Grasov kupon, a radnici da placaju pojedinacne karte Centri. E jeste eksperti svaka vam cast
..mene vala nece natjerati! PLJUC!
To su gluposti, ako nekome ne odgovara gradski prevoz ili na posao ide vlastitim prevoznim srestvom, umjesto naknade za prevoz vlast ce sve natjerati da kupi karte za gradski prevoz iako taj prevoz ne koristi. Ne znam sta kaze sudska praksa i zakon ali mislim da vlasti nemaju pravo na to.
Plaće uhljebima u sektoru nerada (državne finansijske i nefinansijske institucije i agencije te javna preduzeća i institucije) odrediti/narediti na nivou plaća u sektoru rada, pa će biti za sve potrebe uključivo i besplatan javni prevoz - vidi: http://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?nav_id=958004.
Znači "plan sanacije" je ponovno pokrivanje dugova GRAS -a iz budžeta KS, našim parama, kao i svih ovih godina?!
Ili ti iz supljeg u prazno sto bi se reklo. Kakvi likovi JBT
Može li se ikako spasiti GRAS, a da se raja nastavi švercati?
nemere 😂
300 miliona dugovanja hahahahahhahahahah ukinite vise ovo sandzacko istocno bosansko sranje
300 miliona dugovanja hahahahahhahahahah ukinite vise ovo sandzacko istocno bosansko sranje
300 miliona dugovanja hahahahahhahahahah ukinite vise ovo sandzacko istocno bosansko sranje
ja plana i go.ana!