Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma uzmi bijedi i ne zaslužujemo ništa bolje!!!
@BOSNJACKAviziija500 ja vjerujem u google dž.š.
@BOSNJACKAviziija500 bogami ..vize kjafira nego turcadije.. sta je ovo? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova zemlja je sa ovakvim narodom osuđena na propast...
Kakav narod, takva vlast. Sve znamo, vidimo, cujemo, a kada dodju izbori glasacemo opet za "one svoje", jer poznata je narodna uzrecica, neka me krade, barem je moj. Ima li ikakve gradjanske inicijative, protesta da se smanje plate i privilegije politicarima i da se uvedu promjene zakona sa vecom kontrolom utroska, obzirom da nasi zvanicnici imaju najvise plate u odnosu na prosjecna primanja, sta nam rade tolika udruzenja gradjana, ili su pak svi usutkani i korumpirani crkavicom sa budzeta.
pisaj po sirotinji!
Dobro oni to troše, mislim obilato, ne štedi se, svaka im čast .. ! ! !
Dobro oni to troše, mislim obilato, ne štedi se, svaka im čast .. ! ! !
neka je nek deru,i ja bih da sam na njihovom mjestu pishaj narod bh nisu bolje ni zasluzili
Yebes ovo.Turska je aktuelna.Mi nemamo problema i svima nam je dobro.
Tako je.Živjela Turska i Devlet-i Aliye-i Osmaniye,دولتِ عَليه عُثمانيه,Osmanska Uzvišena Država!
s obzirom da u buducnosti ce vecina populacije ostati bez penzije razlog trenutno velika nezaposlenost stanovnistva i onih koji rade a nisu osigurani postavlja se pitanje kako taj belaj rjesiti mozda bijelim hljebom za narod
Eto sto vam je sve svaki dan skuplje..
Koliki QURAC mi u Bosni volimo primati...uf
Sve ce to sultan Erdogan srediti!!!
Pa se vi borite za Turke i njihova prava, a ne znate jednako dici glas za svoja i svoju drzavu. Kakav smo glup narod, bolje nam je i nego sto zasluzujemo.
Nije tu samo SDA, u svim ankrtama po raznim portlima najvise glasova imaju SDA , SDP, DF, sve isti kriminalci, bamo mjenjaju pozicije, Boze dragi kad cemo se opametiti?
para na paru, us na fukaru
kako bi se njamke ovim seljacima iz sda
Mi smo najbogatija zemlja na svijetu.