Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propagiraju slobodu i razlicitosti a ogranicavaju slobodno kretanje normalnim ljudima u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.
u normalnoj drzavi niko ih ne bi ni primjetio da paradiraju,ne bi se ulice blokirale,nema veze sto je nedelja ipak je sve u gradu blokirano,ebe se nekog za njih u drugim drzavama ali ipak ovo je BH
NORMALNIM LJUDIMA ZABRANJENO SLOBODNO KRETANJE..
Što ne paradiraju van grada. Ovako policija mora pola grada blokirati da ne bi proširili zarazne bolesti. I nek ne zaborave dobro dezinficirati ulice kad odu. I preporučujem 3 dana maske. Srećno Sarajlije, držite se i rat ste izdržali.
AL NAJČUDNIJI JE NAZIV..
Pa ni u ratu nisu ovako ogranicavali snajperima slibodu kretanja... Je... ih LGBT...
50tih su bili rijetki filmovi gdje si mogao vidjeti krv ili silovanje na ekranu. Stvari su se drasticno promijenile u kratkom vremenu. Svako ko je zivio ili zivi na zapadu moze primijeniti razliku u kvaliteti ljudske zajednice na zapadu i u tradicionalnijim drustvima. Nisam vjernik, ne zivim na balkanu, ali citam, ucim, proucavam a imam i rijatelje koji su gej. Protiv sam parade. Preporucam svima da malo nesto prouce i zagrebu ispod povrsine fb-a, ig-a, klixq i seksa. Sretno.
Aha. Znaci stanivnici ne smiju hodati svojom ulicom. Hahaha ovo je jao tragikomicni teatar. Zapad redatelj, bolesnici glumci, klix propaganda i marketing, balkansko stanovnistvo telad spremno za klanje. Bravo!
Toliko je to mirna šetnja i parada da su blokade postavljene po gradu ko da je 92-god. Na hajr na dobro sve da ovo izađe.
SARAJLIJE STAVITE MASKE. SARAJEVO ZNA BITI ZAGAĐENO ALI KAO DANAS NIKAD NIJE BILO NITI CE BITI. MASKE NA NOS I USTA.
Pas mater. 😠
Sve ce se ovo zvati sutra
Najbolji dio parade za ucesnike. KDZ Kontrola. Svaki ucesnik dobija besplatno pipkanje od unutrasnjih organa
Isprarznili ste grad da bi obezbedili bolesnicima setnju. Naka i treba. ipak su to prenosioci opasnih bolesti i zaraze.
Represija u ime jedne grupe, nad svim ostalim, bez o zira mislili isto ili ne, podržavali ili ne. Represija nad pacijentima, nad kolima ambulante, nad mlađim i starijim. Čuj zabranjeno hodanje pa ovo je dno dna! REPRESIJA! DNO DNA! Pazite, 9h. Da traje ta zabrana 2 sata - to je zabrana jutarnje šetnje, i to jedinim slobodnim danom, kada privatnici popuste...
Bacis se u zrak, izravnas sa preckom i skines loptu iz raslji. Cijeli stadion pljesce, a tebi drago. Parada ponosa.
Mozel' dronom?