Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi vlaha jesu se uspanicili treba ove sto je ostalo malo vlaha da vode u stambol
Supljoglu i Davatoglu, hehehehehehe
poslije srdacnog susreta uprilicen je rucak za dragog gosta najbolje bosanska slanina sa cvarcima i lukom a poslije zakuske preslo se na glavno jelo peceno prase sa raznja inace ugovoren je izvoz svinja za turskugdje je ta roba trazena kao i velika kolicina kiki bonbona netreba napominjati da je svinjetina i kiki bonbone po najvisem halal standardu
Hvala Turskoj što nas ne zaboravlja. Svačiju podršku na putu očuvanja suvereniteta i integriteta BIH iskreni građani ove zemlje izuzetno cijene.
ja clanka i gov.ana, ja poente velike... i srece nase. super, sad smo napokon ostvarili sne... a kad su tudjmanu prodavali oruzje 1993.godine, onda su se turci vise zanimali za kes nago za njihovo danasnje najznacajnije pitanje
Ferman stize iz Stambolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
LONG LIVE TOURKISH PEOPLE
vidi Sejde sto mu je stisko ruku da cojek pomisli kako je on jak i zayeban... klosar i papak uvjek bio.
Sejdo mu se zahvalio za sve sto je Turska ucinila za bosnu i hercegoviinu. ???????????!!!!!!!!!!!!!! jest vala i ucinila da se ovaj jadni narod nikad izzmedju sebe ne slozi. posijali su oni davno ovdje kod nas sjeme razdora i jos imaju hrabrosti dolaziti tu. kad vec dolaze nek vode sa sobom ove preostale poturice sa sobom. mi cemo ostali rado snositi sve troskove.
Davutoglu dalje ruke od BiH dobices po prstima i po nosu.