Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vrijeme cekam da pitate Sepica, tog jednog velikog ajatolaha nase politicke misli. Hvala klixeeee ❤️
Ja demagoga Boze dragi
Pitaju kako bih oni to riješili kao da su dobili preko 50% glasova u oba Entiteta i u sva t tri kluba doma naroda. Ovi novinari potpuno ignorisu pravni sistem koji sacinjava BiH. NEMA slanja ANP prije nego što Srbi na to pristanu.
opozicija ne misli, uhljebili su se i sad iz pozadine sano zakmece ako im sta fali za jesti, piti ... uvalili su se di su zeljeli, mandati kompenz. vecinom, Budzet KS od milijarde i sta ce im vise sta .. iste te budale kao i pozicija misli da je Bosna od bascarsije do vjecne vatre .. krjanji domet razmisljanja kreme fol u bosnjaka ...
Kakav neprofesionalizam novinara,pa zasto ne napisete lijepo sta zelite sto se krijete iza clsnaka i vijesti,postavlja lik pitanje a u pitanju vec prstrasno iznio svoju tezu sagovorniku i nabacio mu loptu.Citav tekst jadan,nigdje nema krsenja,srbi pristali na nato put nekada sad nece,cemu frka,sve legalno,sad bi vi na silu i ucjenama da to istjerate,zaboravljate da sve poluge jednako pravno drze srbi u ovoj zemlji.Dalje zabiravite ohr nikada vise necete imati korist od njega,sanjate samo...
Šta ima da se pita opozicija? Njima je bitan samo kanton
Ovo je PROTEKTORAT i Protektor drži balans između istoka i zapada,a ovi naši sića od političara su samo krpene lutke koje laprdaju bez veze.
Molba KLIXu:Eccoolo, Diplomatic, Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
@Korisnik1000 Slazem se,bolestan lik,vidi se bolest istog pisanja,ne mora kopirati vidi se dupeuvlakac viri iz svakog teksta da je iz istog zardjalog mozga izaslo.
SDP i NS niksda nece biti na Drzavnoj i Fedeealnoj vlast tako da njihovi komentari su suvisni.Dva najveca ublehasa
I ja rijesim lahko sve probleme, znam kako bih, ali zena kaze ne moze to tako nego ovako pa ja......
placeni clanak, traze savjet od opozicije..nccc
svaki put kad spomenete ANP mali panda ugine, pod mali panda mislim jedne od zadnjih nada zivota u Bosni
Pa ovi preko Dodika, Izetbegovića ne mogu ništa! Mogu oni mislit šta hoće al ova se dvojica pitaju!
Pa oni su zbog ovakvih stvari kukavicki i pobjegli u opoziciju da ne bi morali snositi bilo kakvu odgovornost a da mogu pametovat iz hladovine...a njihova stranka se vec izjasnila da nema konsenzusa i da ne treba o tome ni pricati
Skupilo se sjajno društvo SDA botova na spomen BH bloka.
ti si kompletan idiot kmerski😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kakav luva i licjemneran odgovor Nase stranke, govore o nejasnim dogovorima a sami nece jasno da kazu dali bi pristali na vlast bez ANPa! a svima je jasno da bi jer su sve vrijeme govorili da ako nema koncesunsa onda da se ide dalje. sada naravno mute i sute.
Opozicija : bla, bla, bla bla, bla, visoko predstavnik, bla, bla bla, antidržavni, bla, bla, bla. Blijedno, jadno, za ove nazovi političare. Preporučio bih im da pročitaju Ustav, i da barem jednom pokušaju da ga shvate.
@drugPero A i ti isto bi trebao procitati,posto vidim mnogo kakis a nemas pojma.