Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi praznici su unakazeni dokazivajuci materijalni status sta ce se kupiti i tko kupuje skuplje.Dan zena nije skupi poklon.Isto su unakazili i VALENTINOVOproglasavajuci ga DANOM ZALJUBLJENIH,a VALENTINOVO JE DAN LJUBAVI,znaci nije samo dan parova to je dan svih koje volimoi oca i majke i bake i prijatelja,svig ljudi koje volimo..VALENTINOVO SU TAKODE PARESE UNAKAZILE.
upale auto i u tete Olge na brudet i opet kukaju
Rade muškarci i žene u istoj firmi. Ulete lopovi, koga ce uzeti kao taoca, a koga pustiti? Rudari? Vatrogasci? Drugi najopasniji poslovi svijeta? U 99% slučajeva, muskarci su "naj3**li*" da su dio istog, a vecina zena ne može ili nece da je dio ovoga. Pa bujrum, ako zelis ravnopravnost.
Mozda sam lud, ali ne vidim gdje su zene ugrozene izuzev situacija kada ih na razgovoru za posao pitaju da li plamiraju djecu, pa se trudnice otpustaju itd ali nijedna ne prica o tome, sto zaista jeste problem, nego se trabunja i raznim glupostima koje pritom nisu ni istina
8 Mart. Dan kad se je vratio Brus Lee u Mostar
Svrbi me čupo u gaćama.
Zive ko bubreg u loju,bolje prolaze od muskaraca hiljadu puta,uvjek nesto ugrozene,ufurane,ucite od starijih zena,koje su od vas napucanih i nasminkanih, hiljadu puta bile bolje i vise privrjedjivale i vrjednije bile,samo bezveze cvilite o ugrozenosti,zasucite rukave i laganini.
Iskreno dupli standard kad je dan muškaraca jel se zna šta ?