Ni feninga za zoološki vrt
0
Pionirska dolina ostaje bez zvjerinjaka?
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tajicu ne lazi
ta pionirska i park bolje je to sve raspustiti nego da se pate te životinje i da ne krade više ovaj direktor rešad pašić nastavio stopama svoga mentora bivšeg direktora osman delić veliki kriminalac ali doće vrijeme da se i njemu stane u kraj i da sjede na optuženičku klupu
ma bolje da su džamiju sagradili za te pare... šta će djeci zoološki?
@sarajevo-x: FYI, zooloski vrt postoji, recimo, i u Tuzli, i u Banja Luci... ali ovaj sarajevski je po vama ipak \"jedini\"!!! Amatercine neinformirane... \"Zbogom Bosno, odoh ja u Sarajevo...\"
kad ste izabrali kretene da vam kolo vode
Nadam se da nikada nece dobite predvidjene pare za izgradnju ovog zvjerinjaka!!!
kolega nije o milionima riječ. \"samo\" 250 hiljadica
Animal ti stvarno ne kontas... Ne prica se sad o zivotinjskim pravima nego o novcu koji je trebao biti doniran a najvjerovatnije je otisao nekom u padje.
dzabaljebarosi ...sto zoloski vrt trazi na budzetu grada kad je to profitabilna firma????? ili bi barem trebala biti ;) kao i bazen na otoci ...kao i ZOI....samo muzu pare iz budjeta...cime se dokazuje nesposobnost menadzmenta da upravlja tim firmama ;) Vrijeme je da shvate da su u kapitalizmu i pocnu zivjeti od svoga rada. Ako neznaju...mozda je vrijeme da odstupe sa duznosti ;) ZOI je cisti primjer nesposobnosti Ajnadzica. Svaka cast ex generalu...ali upravljanje planinama nije za njega. Srozali su \"olimpijske planine\" na najnizi nivo u zadnjih 50 godina. Cista sramota ;)
@ Vegan HC Bolje da budu u zoološkom vrtu nego da se nad njima vrše razni eksperimenti i slično.
\"Vlada Kantona obezbijedila je novac za izgradnju nastambe za lavove, a ove godine grant je trebao iznositi 250.000 miliona\" Moze li mi iko pojasniti koliko je to 250 000 miliona?
svaka ti cast \"niko\"......!!!!!!!!!!!!!!!
Kud ces veci zvjerinjak od parlamenta BiH
\"250.000 miliona\" - da li je 250 miliona KM ili 250 000 KM? Ili se radi o milijardama...? , ispravite grešku. Žao mi je što se neće dograditi Pionirska dolina. Kad malo bolje razmislimo trebalo bi napraviti jedan zvjerinjak za ove naše političare, koji i pokradoše te pare. Boli njih briga, svoju djecu će voditi po zoološkim vrtovima u drugim zemljama. ZA ADMINISTRACIJU SARAJEVO-X.COM-A : MALO SE POTRUDITE I POPRAVITE OVAJ SISTEM PISANJA KOMENTARA.KADA NAPIŠEM PRVU I TAČNU ŠIFRU KOJA SE TRAŽI ZA POTVRDU PORUKE IZBACI MI DA JE ŠIFRA NETAČNA. TO ČOVJEKA IRITIRA. NIJE VAM GREŠKA SAMO NA OVOM PORTALU VEĆ I NA MARKET-U.
Sto manje novih kapaciteta zatvora za zivotinje, to manje nevinih bica koje izdrzavaju dozivotnu robiju! Nadam se da se taj zvjerinjak nikada nece ni izgraditi! [2]