Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je meni golf dvica i letva da mogu dignut vrata od gepeka punog kupusa, luka i repe, a za dozvolu ćemo lako.
Zabranit i ulicnu kosarku jer tereni nemaju sluzbene semafore
ovo je odraz koliko je korumpirana lokalna vlast !!!! oni 20 nelegalnih pojaca imaju na TK ! Toliko koliko je jako zakonodavstvo na TK !!!
ja koliko znam to su JP pijace d.o.o. Tuzla ? Znaci posteni neki ljudi .... svi im prazni standovi .... da li mislis na te ?
Tražit dozvolu za rac od trgovaca a da nije prvo reguliaano koje su pijace uopšte legalne može samo kod nas, hoćemo hljeba preko pogače
ne mogu da se otmem utisku da SDA radi u interesu Bg i Zg .. sve što čine ovu zemlju pravi svaki dan sve slabijom
@STELT0117 .. pi4ka ti materina imbecilna .. ye__bo te vlah u smrdljivo zatucano dupe
@TripleB .. ako već moram da ti objasnim, svakom neprijatelju Bosne je u interesu da joj slabi ekonomska moć i ljudski potencijal, bez toga nema ni suvereniteta ni održavanja i odbrane teritorije .. to ti je jaraniko zdrav razum .. uključi ga
Vlast je odlucna da pogusi ovaj siroti narod. To je jedini zakljucak, jer ovo nema nikakvog drugog logickog uporista.
J E S A M G A T R E H N U O O D P L O Č I C E
U SDA Fekalistanu se ne zna ko koga prca, zašto, kako i dokle - kao hipi komuna...
@Beogradirajmo tako e u balija
Hahahahaha jao jao hahahaha
Pa uradite ljudima pijacu da se mogu prijaviti. To je najmanje sto mozete uraditi za narod koji zivi od toga. Jer bolje da ne pricamo o kucama i mnogim ostalim poslovnicama koje su se izgradile i gdje treba i ne treba..
Problem svih problema je plaćanje poreza državi !