Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, mislila sam da će niknuti neka nova zgrada ali središe sve, svaka čast Vladi fkt
gledaj reklame za sabita starog majstora, sretno!
Sredise?? Pa vidi zgrade crna bukvalno, trebalo je prvo zgradu pa onda pijacu! Kod nas je sve naopako!
A stambenu zgradu koja je pocrnila od vatre ni dotakli nisu. to će, očito, biti predmetom dugogodišnjeg sudskog spora. Do nekog novog, sasvim izvjesnog, požara na nekoj od tržnica/pijaca, pozdrav.
Pijaca “Kvadrant” se zove zato što se nalazi u istoimenom naselju - logično!!
i dalje je ruglo i sramota za ulicu.
Nema boljih odijela u gradu nego kod gospodina Sabita
Bojim se da bagra koja je podmetnula požar i koja tu zeli da gradi novu Tibru nece tek tako odustati.
Odlicna vijest za trgovce ali i gradjane. Drago mi je da ovi kriminalci iza ledja pijace nisu uspjeli u svom naumu. Neki su u zatvoru a neki cekaju da dodju po njih. Sudeci po par komentara koje procitah vjerovatno je ovo porodica tih kriminalaca pisala. Nista se ne sekirajte doci ce policijski organi i po vas aBd.
Mislio sam da će napokon riješiti usko grlo tu i proširiti trotoar i cestu da prohod saobračaja bude tečniji. Tu svakako je trebalo napraviti mali ambijentalni parkić sa dječijim sadržajom umjesto ponovo da se prodaje ukradena roba bez fiskalnog računa i igračke koje eksplodiraju djeci u ruci.
Nek im je sa srecom
Steta. Bolje da se cesta prosirila ovdje i rasteretio saobracaj nego pijaca ova odvratna opet. Taman bila idealna prilika da se premjesti negdje drugo. Na onom mjestu ne prilici pijaca..
Bravo za Trznice sto su u najkracem roku osposobili i napravili ljepsom pijacu Kvadrant.A vlada neka se srami kao i do sada svojih lazi i obecanja.Vlado KS srami se
Planulo zbog struje, a isti izvodjac ponovo sve pravio. Valjda sad nije fuserio.
Ko će obnoviti onu čadjavu fasadu na zgradi iza pijace?
Gledaj zgrade i ciganluka
al ideje zivotne prodavat tursku smrdljivu sirotinjsku fuseraj garderobu da se prehrani porodica, braca ove idu za 60 al tebi moze 50 a imas i ove philip plein one idu za 40
Ima li vlada odnosno trznice i njen direktor Terovic, dozvolu za rad ove pijace ili opet radi "na divljaka", a Tera? Terovic je inace poznati reketas..
Piromani nisu uspjeli u svojoj namjeri.