Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sankcije gradjana bi samo okrenule narod protiv EU.Moze sankcije ali liderima.
Glupi europejci, nisu josh skontali da mi zapravo ne zelimo da udjemo u EU.
za ove koji mi redaju minuse. Kako drugacije protumaciti nerad i pasivnost bh politicara kada je u pitanju EU nego da zapravo i ne zele da se pridruzimo EU zajednici. Mnogi bh Sanaderi bi tada zavrsili gdje im je mjesto, nacionalni torovi bi pali u vodu i toj igri bi dosao kraj... helem, njima je ljepse ovako.
Tipicno... Kad su Srbi krivi za zastoj,onda na njih drvlje i kamenje,optuzivanje,uvrede,prijetnje nekakvih zapadnoevropskih dromfulja i sta sve ne!!! A kad su Muslimani kocnicari,niko ih ne proziva ni za sta,vec olosi kazu da su svi krivi,pa i Srbi... Licemjerje,bezobrazluk i dvolicna politika kolonijalnih upravitelja ove nazovi drzave...
Bravo gospodine Picula, dobro je znati da u susjedstvu imamo podršku!!! Naš problem je nezrelost, neodgovornost i nespremnost na kompromis! Kod nas, kad recimo godp. Dodik dođe u Sarajevo na razgovor s predsjednicima SDP-a i SBB-a je problem, umjesto pozitivan iskorak koji vodi ka rješenju! I svi su sposobni za osude, a za rješenje malo ko i to je naš problem!
svaki dan isti tekstovi iste izjave . poput onih tursko spanskih sapunica uvjek ista prica samo se glumci mjenjaju .