Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Val članaka o vakcinama. Val članaka o dodiku. Val članaka o ghenocidu. Koji presing na ljudski mozak
Povampireni bošnjacki islamofasizam na aparatima. Odjebali ih svi sada i velika Francuska. Sejdi ne pomaže ni mirogojček (konjak Badel). Hahhahhha 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Sejdo ce prvi biti kolateralna steta a bosnjama ce se obiti o glavu ideje o majorizaciji
Glavno pitanje je ko je platio gostovanje ovog profesora.To će vam dati sve odgovore.Jadni ste stvarno.
Kad će te prestati pisati o glupostima i ljudima koji se ne pitaju.Ovo je žalosno da moramo čitati.
Radi se punom parom na tome gospodine Pettigrew!
Hvala, gospodine! Svaka cast.
Već je brojnim presudama utvrđeno da je RS bila genocidni projekat u namjeri da se stvori Velika Srbija koja je sada preimenovana u 'Srpski svijet'
Radi se o obezbjeđenju strateškog pravca Ukrajina-Rumunija-Srbija-Crna Gora-Albanija (Skadar i luka Drač). To je glavni pravac prodora ruskih snaga kada krene ofanziva na Ukrajinu. Zato se ide po oružje u Rusiju.
Kako ce jedan civilizacijski cin - zabrana vrijedjanja zrtava ubrzati krizu? Ako je stabilo stanje vridjanje zrtava, sta je onda kriza?
Svaka mu na mjestu.🇺🇸
Sta ovaj ovo bijelo nosi a njegovi rasturili jugu....koja ironija
Nevjerovatno je kako uvijek nesto sto je korisno za BiH izgovaraju beznacajni likovi ili ex politicari,odnosno opozicionari koji kad su u poziciji sute k'o zaliveni.Respect za Peddya.
Dodika skloniti pod hitno,al ne samo njega,ima tu jos puno kandidata sa svih strana. Nije fer da samo on bude crna ovca.
Adilovi penzioneri i Bidenova gerijatrija kad se spoje neće stati do Moskve. Blago ovim ćumurima ne brine ih ni rast cijena ni kako će se isplaćivati penzije. Ima se za kafice i za Oslobodjenje, bar jednom sedmično.
Sto je najgore Dodik radi protiv srba ne samo protiv BiH on koci I upropastava srpske interese pitanje je kome je on stvarno od koristi srbi imaju sve u BiH cak i svoj entitet, vladu, ni to im nije dovoljno pa hoce odcjepljenje e tu je i kraj nema dalje jos ce izgubiti i ostalo od prije
Ovaj Pettigrew sa ove pozicije može izlobirati šta mu ćejf.
Kad bi pratili medije trebalo bi već puške držati u rukama. Izađeš vani i vidiš da ljudima puca k za njihove igranke. Isto je i za koronu