Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeniš ga da bi ostao gradonačelnik Doboja...Pljuvali ste po njemu u kampanji, pa kad ste popušili, sad ga cijenite i svi podržavate!!! Gdje vam je sad Karadžić i njegova ideologija???
Prevest će ga Obren na Islam :) ima on saradnju sa Turcima još od poplava :) 'oćel' mile postat Murat vidjećemo u sledećoj epizodi rubrike :"čemu se svijet smije"
Ovako, dakle, umire demokratija u RS-u. Vlažnim poljupcem Obrena.
Obren Petrović novi slučaj “papak”
Sve kako treba. Nema problema u građanskoj Republici Srpskoj.
Bljak
3 mjeseca gradnje prikazana u samo 2 minute ovog nevjerovatnog "time lapse" videa Pogledajte ► https://www.youtube.com/watch?v=l0DYt1Papf0 Btw, zna li neko u kojem gradu je ovo ?
lopovi
ovo zoves gradom?
SDS je rahmetlija.