Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja ironija, sadasnji premijer zeljkovic napravio dug u toplanama dok je bio direktor i sad preko leđa građana zeli ispravljati svoje greske
Jbem vam sve bezobrazno i pokvareno! Kako se mozete tako sicati milionskim ciframa dok ljudi nemaju sta da jedu? Imate li imalo savjesti i srca? Razmisljate li ikad mozgom, razumom umjesto tom pohlepnom guzicom?
Ovi kako su krenuli sa poskupljenjima izravnat ce cijenu nafte i vode,mamumli im njihovu.
Što se ne preselite u Tuzlu, mi se ovdje grijemo na ugalj. Svjetsko, a naše. :))
putineeeeee...zavrci pipu :)
Zaboli me za plinom i toplanom. Gdje je lova sto su naplatili od prodaje plina. I sada iz drzavne kase treba namirivati. Sta je sa nama u ostalom dijelu BiH koji placamo sami sebi grijanje i snalazimo se kako ko zna i umije.
SDA je kriva za sve, to se ne smije zaboraviti.
jebe mi se i za toplane i za bh gas i za narod ... sto glasa uvijek za iste rutalje i hadalje
Najnesposobnija vlada ikada uzas, lopovluk,ljudski sljam itd.....
Expertno nema šta! Ovo je slobodno moglo biti formulisano i na sljedeći način "dragi građani KS-a, uzaludna su sva poskupljenja, nama nije dovoljno"!!! Opustošili su ionako slabe kućne budžete građana zbog svoje nesposobnosti i kriminala, a sad još i grijanja...u prevodu ako ne umrete od gladi, moguće je da će to biti od smrzavanja!
trba sve ovo bobiti,oni se sprdaju i ismijavaju jadne gradjane prvo su nam poslali 100% uvecane racune za vodu,pa mi treba da sutimo sad treba da se tako velika fira uplati ili nece biti plina,pa sta je ovo,pokradose sve..narode zasto sutimo?
sistem je odlican, dug toplana prebiti preko ledja onih koji placaju grijanje jel zato imate plate od vise hiljada maraka, taj sistem moze moj sin od 3 godine da smisli ?
Eto, to je ta vlada eksperata... Rjesenja se traze preko ledja gradjana... A sta je sa starim cjevima zbog kojih se do domacinstva gubi skoro 70%????? Ovo vise nema smmisla ni komentarisati...
ova vlada ide iz krajnosti u krajnost, prvo su povecali vodu za 20 posto, a na racunima se ispostavilo da je to puno vise, a sda hoce poskupiti i plin zbog duga BH gasu koji su Toplane napravile dok ih je vodio trenutni premijer Zeljkovic
To je naša realnost i neminovnost ... nažalost ..
Evo koja je to nepravda,cuj sad jos treba da se uplacuje,pa jeste li povisili cijene,jel jadn gradjani su primorani da placaju redovno il vi lagano iskljucite plin i nema,pa sta je sad.lopovi jedni,ubijate nas lagano,jos malo cemo biti hodajuci mrtvaci..