Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstavnik stranog okupatora. Ne znam zašto ga neki uzdižu u zvijezde
Ljigava hinja, kao i svi Englezi
Pa treba vidjeti kako je tijekom 70-ih pomagao u Sjev. Irskoj šireći represiju u ime UK. Ili kako je nametnuo mostarski statut čim je unazadio Mostar.
Uhapsite korumpirane službenike Granične policije BiH, Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenku Šanje zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Dok god Bih ima visokog predstavnika neće ni bit država...
svi ste vi bjelosvjtske kite kojima odgovara ovakvo stanje u BiH, jer da je sve ok nebi bilo navodne potrebe za vama svjetskim ojebinama.
E jadne li zemje gdje se stanci izmjenjuju na poziciji vlasti. Budimo iskreni bolje je dogovorit se medjusobno i svak na svoju stranu. sporazumni razvod-najbolje rjesenje
Još jedan engleski činovnik koji je dobro zaradio na BiH....................
Nista bez SAD-a kao i inace.
Vi ste nam iz svijeta ovde sve zakuvali
nisu jaro, ovdje žive najgluplji ljudi na planeti i ovdje je tačno onako kako i treba da bude. stanje u BiH je rezultat svih nas koji ovdje živimo a u BiH je glupog svijeta oko 90% što u demokratiji znači propast države jer idiotu su brojniji !
@/bulevarlaganice, ovim je važnije što su on i ono đubre Wolfgang s....li Hrvate već da su njima šta pomogli. Zato smizdre.
Divnan primjer podanickog mentaliteta. Svaka rasprava je otklonjena sa ovim. Toliko o nezavisnosti
učvrstili su dodika, time se jedino mogu pohvaliti
Šta će vam govna. Treba sve protjerati. Njihova je uvijek ista priča, "morate sami, morate se dogovoriti, morate ovo, morate ono..." Samo budalama uzimaju pare.
I u POLITICI a i u NOVINARSTVU bi se trebali uvesti ŽUTI i CRVENI kartoni !!!