Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa puta na put, turisticki obilasci, dobra kuhinja, dnevnice kapaju, drzava placa .. milina. Ni ja se ne bi dogovorio iz prve. Razvukao bi koliko bi god mogao.
Treba ih zaključati bez hrane i vode dok ne postignu sporazum, ko porotu iz američkih filmova.
Vikend reklama na klix.ba :D Posjetite novu, domacu zabavnu stranicu sa mnostvom GIFmuzike. http://bit.ly/GIFMUZIKA
JUHOOOOOO!!!!! JOS JEDAN IZLET U INOSTRANSTVO NA RACUN GRADJANA BiH!!! Raduje se petorka i poruci dao bog ovako do kraja zivota :P
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
sta je city jel ti ga to zao *** te on a ti njega u pakas.....
imas li kakvih problema.
blago vam se hocu i jabidem petorca jal sedmorca i putujem svukude i kobajagi se dogovaram a samo jidem i pijem dzabe i joster mi oto sve bide placeno i nondak me slikavate a ja se smijem napravscu i zube ako treba da nebidem krezava
hahhaha ma to Sanja legendo!
osli legalni mafijasi malo u izlet...da vide evropu na racun drzave dabogda vam se tocak na avionu naopako okrenu
dabogda im se avion srusio
Zaboli njih neka stvar i za Tajfun, i za Stub srama, i za haos u Hidrogradnji, i za prugu Brcko Banovici, i za sve vijesti, njima je dernek svaki dan, bas se lijepo zajebavaju, ne bi me vise zacudilo da na kraju saznamo da su i Sejdic i Finci bili u talu s njima citavo vrijeme, tipa "Evo vam tal, vi trazite da vas priznamo, mi kao necemo, i tako cemo se svi zajebavat 10 godina, proputovat svijet, pokrast milione, podmirit i prapraunucice, i u stvari se svi lijepo slagat izmedju sebe, sto je i cilj Evropske zajednice", jer slazu se oni izmedju sebe, slazu se da treba ovu drzavu pokrast i upropastit, a s obzirom da su oni predstavnici naroda, onda se vjerovatno misli da smo svi u super odnosima, i da nam je svima lijepo...
evropa i sorensen ne odustaju od unistenja drzave BiH i nestanku Bosnjaka, i ovi "pregovori" su dio politike koju evropa provodi, jer presuda "Sejdic-Finci" odnosi se na cjelu drzavu BiH, a sorensen dokazan antibosanac i evropa koja je bila saucsnik u genocidu nad Bosnjacima, to su prebacila samo na FBiH, i zele da FBiH podjele da hrvatima daju entitet, podjele FBiH, a time i drzavu BiH, nikakav sporazum ne smije se donijeti na nivou entiteta, ovo je drzavno pitanje i cjela drzava treba da ucestvuje u ovom.
dokle?
A evo ga opet su otisli na izlet, bas lijepo. Za narod ne brinite dobro je nama bez vas, jos da se i ne vratite bilo bi nam jos i bolje.
Ma otisli na izlet, kad su se oni dogovorili.
Oba ova i sejdic a ponajbolje zidov finci ima primanja koja premasuju 3000 KM sto se tice ovog sejdica, a ovaj drugi ima 10.000 eura mjesecna primanja 3 stana iza sebe 3 funkcije uz tri place i sto je najgore cuva ga izrajelska tajna sluzba i takvi tuze Nasu zemlju.
Dokle god je tu SDA i HDZ dogovor uskoro ne ocekujte
Nekima je plafon da odu u inostranstvo, da se uslikaju, najedu, ponesu "gospođama ministarkama" kakav poklon, jer iza "uspješnog" muškarca stoji "uspješna" mini starka. Umjesto da se stide što ih u nemoralnoj Evropi predstavljaju kao egzotičnu divljinu, oni potvrđuju svoj kretenizam. Napomena: Poklon će naplatiti kao "reprezentaciju".
ne kontam ja koji qrc oni vise idu u brisel i pizdama materinima kad je jedini cilj stoke da produzi vijek u foteljama