Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamu vam bosanku trebo vas je ARKAN sve pobit gamad jedna vi niste za zivot....sto sandzak niko ne napade,mnogi su pokusavali ali niko nije uspeo...dok su vas bosance srbi u dupe jebavali...krivo vam je sad sto vam sandzaklije Sarajevo sauzeze sta vam mogu takvi smo mi ...a vi gledajte i pukni te......!!!HA HA HAAAAAAAAAAAA toliko od mene a VI I DALJE NASTAVITE JESTI GOVNA NAS TO MNOGO ZABOLE.............!!!!!!!!!!!!!!!!!
kako mozete ovako da pisete o sandzaklijamamamu vam jebem kad znate dasu dosli za vas da se bore...pa prvi covek do Alije bio je pazarac SELJO telohranitelj...branio vas dok ste se vi krili u misiju rupu svrsim vam u usta ta prljava bosanska..........!!!!!!!!!!!!1
davam nije sandzaklija davam pojebu zene one nikad nebi znele sataje dobar kurac gamad jadna bosanka.pazarci vam ih sve pojebase...pukni te...smradovi bosanki....!!!!!!!!!!!
sta hocete bosanci jebevam majku pederku.ra davam nije bilo sandzaklija srbi bi vam jebali majku.sandzaklije su vam odbranilebosnu mater vam klosarku jebem...
komentar
mislim da bi trebalo zatvoriti ovaj forum, jer ovdje nema cega pametnoga da se procita , osim komentara isfrustriranih osoba.Nikada,nikada,nikada necemo postati civilizovani-------- ZALOSNO
Ovakvi komentari koje sam procitao su me sokirali,ne postoje Sandzaklije i Bosanci, mi smo jedan narod, a postoje Hajvani i Insani, toj jest Kriminalci i posteni ljudi, ne vezano iz kojeg dijela Bosnjackoga korpusa dolaze.Dali ce mo se mi Bosnjaci vec jednom prizvati pameti. Ovo sto se je desilo je za svaku osudu, ali mali smo mi narod da bi se medzusobom mrzijo.Neka sviju bude stid koji su govorili jezikom mrznje.
IZBJEGLICE CETO, PA OD CEGA TI IZBJEZE, PA SAMO STE DOBILI PAR BOMBI U BEGESU. KURCINE SI TI IZ BEGESA, PREBJEGO SI TI IZ BOSNE PA ONDA ZA AMERIKU KAD SU VAS ZAGADJALI. 'AJDE CETO PUSI GA (jel' mi dobar srbski)
jebo ja njemu pas mater
za konja iz chicaga kad si zadnji put bio u Bosni i Herzegovini.Vidis jarane kod vas je mozda srpsko hrvatski A kod nas je Bosanski.Puno Selama iz Seher Sarajeva
sarajlija ti si veci seljak nego oni
chetnik mrs trci u sumu gdje ti je mjesto sa karadzicem jebo ti on mater
chetnik mrs trci u sumu gdje ti je mjesto sa karadzicem jebem ti majku vlasku
OSMANE koji je to BOSANSKI jezik prepoznat u svetu to bih ti voleo a vidi se da neznas nista o svetu da se nisi odmako iz Bosne .. U svetu je poznat samo jedan jezik koji se zove SRPSKO HRVATSKI jezik ako nisi znao vidim koliko si obrazovan to je neki tvoj svet gde je Bosanski jezik poznat znam da bih ti to voleo al od toga nema nista mali ste vi za tako nesto kao sto vidim pises na SRPSKO HRVATSKOM jeziku nevidim nikakve razlike .. JANJE MOJE NEZAKLANO TI SI JEDNA OBICNA ISKOMPLESIRANA BUDALA.. i zato te treba seci i peci ..
OSMANE GDE JE VASA DRZAVA ????\ hahahahahah