Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mediji su napravili hajku isto kao da je profil na fb vezan za otisak prsta i jmb. da ne kažem da je čovjek mogoa negdje ostati ulogovan, i da mu se bilo ko natovari da komentariše. onakve komentare ni najveći pedofil ne bi u javnost objavljivao ašćare nije on
Govorim ja to,klix jebeni preuzeo na sebe da bude tuzilac,porota i sudija.Ovi pisljivi novinarcici okaljase covjeku ugled bez ijednog solidnog dokaza.Treba podnjeti tuzbu protiv autora proslog clanka za klevetu i dusevni bol.
Lik je imao par selfija na svome profilu. 2008. godine sigurno nije imao smartphone sa prednjom kamerom niti su postojali selfiji, tako da...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Smijesno je da mediji mogu nekome unistiti zivot i ne odgovarati za to.
i sad su mediji krivi a net-sex huligan je zrtveno janje
OVO LAHKO MOZE I BITI ISTINA A I LAHKO LAŽ,danas ničiji profil nije siguran u svakom slucaju policija i onako prati sve sto ne dokaže,lično misljenje je da je neko do balavurdije cisto iz zezancije pa sala otisla kvragu.
Koliko stvarno neko treba da je glup i da pomisli da bi to zreo covjek tako otovoreno piso pod svojim imenom i prezimenom. Bjedni ste!
Neko napravio lazni profil i sad jadan covjek nema da jede. Sranje
http://www.klix.ba/vijesti/bih/pohotni-nastavnik-iz-laktasa-ucenicama-ostavljao-perverzne-komentare-i-broj-telefona/141111026 Zanimljivo kako je Klix prenio neprovjerenu informaciju, također su se i ove kurve od fašista pomamili na komentarima, ovaj @mrtav5godina, @čuvarplaže itd., kojima se lagano treba na*** mile majke. A lagano se može preko IP adrese provjeriti ko je i odakle tipkao to, uglavnom kada tim putem dokaže da nije kriv, onda neka udari tužbe na sve moguće i dobije koju paru, neka tuži Facebook, portale kao i Klix koji su objavili vijest, pa i samog direktora jer je ga je bez ikakvih osnova otpustio, još ako se sazna ko je to pisao i toga oderati dobro.
A toliko vas je jucer napadalo ovog covjeka prizivajuci razne brutalne nacine kaznjavanja.Kako ono kazu: Jutro je pametnije od noci.
Mi Bosanci smo ona ljuta rulja iz srednjeg vijeka sa vilama i bakljama. Nema razmisljanja u glavi uopce.
krv im njihovu popi, Drakulicu!!!
Skola,cuj skolu?!Oderat klix koji je vecinski krivac za sve sto sad trpi ovaj covjek.Pa tek onda skolu zbog otkaza,zatim one koji stoje iza tog profila.
Sramota stvarno ako nisu ni ispitali situaciju a dali mu otkaz. Petko tuži govna ako si u pravu!
iako nisam ljubitelj "zvornicana koji su palili ljude", ovdje se iz aviona vidi da je to pisao neki nepismeni balavac pubertetlija. dovoljno je samo obratiti paznju na fraze "koje to", "zavycem" i "rodjeny"
ima starohana da se ne mogu obuzdati kad se interneta i fb docepaju i uvijek moze reci "nisam to ja" i da mu niko od ovih sto mu lajkase nije u blizoj okolini i da mu je nesto dobacio da se zapita o cem taj. i otkud slike nakon 2008? nek policija odradi svoje ako znaju sta je cyber kriminal. zao mi je jedino njegove kcerke
Dabogda te u gradu svi guzili da imas za kafe,sendvica i dopune.
je li to nova kletva medju vama tinejdzerima?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Drugovi i drugarice, Sramotno je ponasanje medija u BiH. Covjek ni kriv ni duzan bude osudjen i osramocen. Sta je ovaj covjek uradio vjerovatno niko ne zna a definitivno ne Klix i slicni elektronski tariguzi. Treba sacekati da covjeka osude ili oslobode pa onda navoditi imena. Dovoljno je da bilo koju postenu osobu prijavis za bilo sta izmisljeno i ime je sutri dan u novinama. Poslije nije bitno je li covjek kriv ili nevin. Svi ga pamte kao kriminalca i zivot mu je unisten. Prije nekoliko godina je bila silovana neka djevojcica. U Avazu tekst: Djevojcica od petnaest godina za inicijalima A.B. iz tog i tog mjesta sa roditeljima C.D. i E.F. bla bla. Kome ti detalji trebaju? Zasto ne ostave ljude na miru? Ovakvo sranje se ne desava u normalnim zemljama. Nijedne novine na zapadu, a citam i puno, nikada ne iznose imena optuzenih osim ako se radi o nekome ko je ubio 36 ljudi.
Možda je fakat da čovjek i nije ovo pisao...Treba vidjeti aktivnost profila od 2008 pa na ovamo, ako je intenzivno korišten, ne piše mu se dobro, ako je bio neaktivan, neko mu je smjestio. Da se to provjeriti.
Nisam vam rekao ja i Jenifer Lopez smo u vezi (pise na fb :) )
Mediji...
A kako da on pocne da radi u skoli u Zvorniku??? Dosao putem veze na dva meseca pa ce naknadno da raspisu konkurs na njegovo radno mesto...Iz Laktasa u Zvornik!!!
facebook treba ukinuti to je najveće leglo zla .Ako tip nije kriv a izgleda da nije ovo je toliko odvratno.Čovjek osto bez posla radi nečije zajebancije il podvale.Ljudino ako nisi kriv podnesi tužbu protiv nn lica to je krivično djelo,kradja identiteta.Oni to mogu naći za par dana ako se sve poklopi kako treba.